Baráti beszélgetés, közös vacsora
Utoljára módositva: 2012-12-28 19:08:45

A Kovács Béla EP-képviselő által működtetett Hám János utca 4. szám alatti képviselői irodában találkoztak a decemberi ünnepek alkalmából a Jobbik Magyarországért Mozgalom szatmárnémeti szimpatizánsai.

A Jobbik baráti társasága az EP-irodában

A Jobbik baráti társasága az EP-irodában

A találkozóra eljött dr. Apáti István jobbikos országgyűlési képviselő, s ahogy az ilyen alkalmakkor lenni szokott, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei jobbikos önkéntesek, tisztségviselők is jelen voltak. Az összejövetel Balvinszky Sándor szatmárnémeti lelkipásztor igei bevezetőjével s áldásával vette kezdetét, majd karácsony és újév alkalmából elmondott köszöntőkkel, szavalatokkal folytatódott a rövid program. A baráti együttlétnek is nevezhető rendezvény alkalmából a házigazda jobbikosok mellett a Magyar Polgári Párt (MPP) szatmári tagjai is jelen voltak (a párt székhelye egyébként ugyanabban az épületben található, mint a Jobbik Mozgalom képviselői irodája). A jókívánságok elhangzása után estebéd következett, s az asztaltársaság tagjai kihasználták a lehetőséget az eszmecserére, többek között a magyarországi belpolitikai történések is szóba kerültek.

Karikás Enikő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...