Barátságos mérkőzést rendeznek ma Tasnádon
Utoljára módositva: 2018-07-21 10:51:15

Még július 10-én kezdte el a harmadik ligás Tasnádi Unirea csapata az új idényre való felkészülést, s az elmúlt napokban már edzőmérkőzést is játszottak a játékosok egymás közt.

A mai napon további mérkőzéssel folytatódik az előkészületi időszak, ezúttal a Nagykárolyi Victoriával játszik barátságos találkozót a tasnádi gárda. A megye egyetlen divíziós együttese ma délelőtt 11 órától találkozik a nagykárolyi egyesülettel, amely az előző szezonban az 5. helyén zárt Liga 4 Elite-ben.

Az elkövetkező periódusban az alábbi csapatokkal játszik majd felkészülési mérkőzést a Tasnádi Unirea: július 21-én a Nagykárolyi Victoriával hazai pályán, július 25-én az FC Csengerrel találkozik idegenben, július 28-án a második ligás Nagyváradi Luceafărul otthonába látogat, augusztus 4-én és 8-án a Nagybányai Minaurral mérkőzik meg az edzőtábor ideje alatt, valamint augusztus 11-én a harmadik ligás Lénárdfalvával játszik barátságos mérkőzést idegenben.

A Tasnádi Unireaból újabb négy játékos távozott, név szerint Gabriel Cădar, Raul Cherecheş és Raul Ştef a Szatmárnémeti VSK labdarúgócsapatában kezdi majd az új szezont, valamint Nagy Imre sem lesz a továbbiakban a klub játékosa.

A tasnádi csapat a hírek szerint július 30-án vonul majd edzőtáborba, méghozzá a Szatmárnémeti Sportiskola kányaházi sportbázisán végzi majd a felkészülést, egészen augusztus 6-áig.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alita: A harc angyala
Ma, 21:00
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlék
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...