Barátságos mérkőzést rendeznek ma Tasnádon
Utoljára módositva: 2018-07-21 10:51:15

Még július 10-én kezdte el a harmadik ligás Tasnádi Unirea csapata az új idényre való felkészülést, s az elmúlt napokban már edzőmérkőzést is játszottak a játékosok egymás közt.

A mai napon további mérkőzéssel folytatódik az előkészületi időszak, ezúttal a Nagykárolyi Victoriával játszik barátságos találkozót a tasnádi gárda. A megye egyetlen divíziós együttese ma délelőtt 11 órától találkozik a nagykárolyi egyesülettel, amely az előző szezonban az 5. helyén zárt Liga 4 Elite-ben.

Az elkövetkező periódusban az alábbi csapatokkal játszik majd felkészülési mérkőzést a Tasnádi Unirea: július 21-én a Nagykárolyi Victoriával hazai pályán, július 25-én az FC Csengerrel találkozik idegenben, július 28-án a második ligás Nagyváradi Luceafărul otthonába látogat, augusztus 4-én és 8-án a Nagybányai Minaurral mérkőzik meg az edzőtábor ideje alatt, valamint augusztus 11-én a harmadik ligás Lénárdfalvával játszik barátságos mérkőzést idegenben.

A Tasnádi Unireaból újabb négy játékos távozott, név szerint Gabriel Cădar, Raul Cherecheş és Raul Ştef a Szatmárnémeti VSK labdarúgócsapatában kezdi majd az új szezont, valamint Nagy Imre sem lesz a továbbiakban a klub játékosa.

A tasnádi csapat a hírek szerint július 30-án vonul majd edzőtáborba, méghozzá a Szatmárnémeti Sportiskola kányaházi sportbázisán végzi majd a felkészülést, egészen augusztus 6-áig.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sötét elmék
Ma, 21:00
Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 21.
Olyannyira makacs vagy, hogy az mások számára könnyen tűnhet következetességnek. Mások talán azt gondolják, hogy azért ismételgeted ugyanazt, mert következetes vagy. De valójába csak arról van szó, hogy félsz megnyílni az újdonságok előtt kedden. Talán attól is félsz, hogy kiengedd a kezedből az irányítást.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...