Bartincki Európa–bajnok lett Lettországban
Utoljára módositva: 2015-04-21 17:15:11

Európa–bajnokságot nyert a lettországi Daugavpils településen a Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. sportolója, Bartincki Attila.

A nagykárolyi küldöttség is hozzájárult a román válogatott hatalmas sikeréhez

A nem olimpiai sportágakban a megye legjobbja Románia 16–21 évesek vegyes kumitecsapatával bizonyult a mezőny legjobbjának. Sensei Gheorghe Dărăban edző tanítványa az egyéni versenyben is érmes lett: az ifjúsági korosztály –60 kilogrammos súlycsoportjának kumite megmérettetésén a második helyen zárt, míg a korosztály kata versenyszámában bronzérmet szerzett. A dobogó harmadik fokára állhatott fel a nagykárolyi egyesület edző–versenyzője is: Ingrid Engber a veterán nők kumite próbájában szerzett bronzérmet.

Ezek az eredmények is hozzájárultak, hogy a Shihan Aurel Pătru érdemes edző által vezetett román válogatott a jelenlevő húsz ország küldöttsége közül a legjobbnak bizonyuljon. A nagykárolyi egyesület egyébként további négy karatékát adott még a válogatottnak: Knecht Patrikot, Medvei Edvint, Hurezan Sergiut és Maurer Alexet. A Karate Do B.F.K.S. sportolót elkísérte Lettországba az egyesület elnöke, dr. Fazekas György Zoltán, és alelnöke, Bartincki Lajos, illetve sensei Gheorghe Dărăban is. Valamennyien köszönetet mondanak a támogatóknak, illetve várják az érdekelteket az edzésekre, amelyeket minden héten hétfőn, szerdán és csütörtökön rendeznek 18 órától a helyi 3-as Számú Általános Iskolában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 10 db tojás, só, 6 szelet bacon, 1 ek. mustár, 1 csokor petrezselyemzöld, 8–10 szál snidling, 1 szál ...