Bartincki Európa–bajnok lett Lettországban
Utoljára módositva: 2015-04-21 17:15:11

Európa–bajnokságot nyert a lettországi Daugavpils településen a Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. sportolója, Bartincki Attila.

A nagykárolyi küldöttség is hozzájárult a román válogatott hatalmas sikeréhez

A nem olimpiai sportágakban a megye legjobbja Románia 16–21 évesek vegyes kumitecsapatával bizonyult a mezőny legjobbjának. Sensei Gheorghe Dărăban edző tanítványa az egyéni versenyben is érmes lett: az ifjúsági korosztály –60 kilogrammos súlycsoportjának kumite megmérettetésén a második helyen zárt, míg a korosztály kata versenyszámában bronzérmet szerzett. A dobogó harmadik fokára állhatott fel a nagykárolyi egyesület edző–versenyzője is: Ingrid Engber a veterán nők kumite próbájában szerzett bronzérmet.

Ezek az eredmények is hozzájárultak, hogy a Shihan Aurel Pătru érdemes edző által vezetett román válogatott a jelenlevő húsz ország küldöttsége közül a legjobbnak bizonyuljon. A nagykárolyi egyesület egyébként további négy karatékát adott még a válogatottnak: Knecht Patrikot, Medvei Edvint, Hurezan Sergiut és Maurer Alexet. A Karate Do B.F.K.S. sportolót elkísérte Lettországba az egyesület elnöke, dr. Fazekas György Zoltán, és alelnöke, Bartincki Lajos, illetve sensei Gheorghe Dărăban is. Valamennyien köszönetet mondanak a támogatóknak, illetve várják az érdekelteket az edzésekre, amelyeket minden héten hétfőn, szerdán és csütörtökön rendeznek 18 órától a helyi 3-as Számú Általános Iskolában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 12:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 21:20
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 16.
Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...