Beauty Days Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2012-11-09 13:46:06

A Szatmár Megyei Kisiparos Kamara kisvállalkozók közreműködésével szervezi meg a Beauty Days elnevezésű rendezvényt a szépségiparban tevékenykedő szakemberek, és a szépet kedvelő szatmári lakos számára.

A rendezvény szombaton és vasárnap kerül megrendezésre, a Grand Mall második emeletén, a program pedig igazi csemegét ígér mindazon szakemberek számára, akiknek szenvedélye az esztétikum. Az első nap legnagyobb részben a haj-styling területén tevékenykedő művészeknek és szakembereknek szól. A Beauty Days keretében számos szemináriumra és műhelygyakorlatra kerül sor, amelyeket a szakmában elismert nevek fémjeleznek majd, többek között az Intercoiffure Romania fodrászai. Kiváló alkalmat nyújt ez a szatmári szakemberek számára technikáik tökéletesítésére de arra is, hogy érintkezésbe kerüljenek a szakma új irányzataival és irányvonalaival. Az első nap Tervezők Estjével zárul. A divatbemutató magas színvonalú ruházati keretet biztosít a szakmai szemináriumokon elkészített frizurák bemutatásához. A Beauty Days második napján haj-stylist, sminkes, manikűrös szakemberek mérik össze tudásukat a számukra szervezett verseny keretében. A nyerteseket szakmai zsűri értékelése alapján jelölik majd ki. A Beauty Days 2012 olyan eseménynek ígérkezik, amely lehetőséget biztosít a szakemberek számára a véleménycserére, ötleteik megosztására, akik az egészséges versenynek köszönhetően egyre jobb és innovatív szolgáltatásokat nyújtanak majd a szépülni vágyó szatmári lakosoknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...