Beauty Days Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2012-11-09 13:46:06

A Szatmár Megyei Kisiparos Kamara kisvállalkozók közreműködésével szervezi meg a Beauty Days elnevezésű rendezvényt a szépségiparban tevékenykedő szakemberek, és a szépet kedvelő szatmári lakos számára.

A rendezvény szombaton és vasárnap kerül megrendezésre, a Grand Mall második emeletén, a program pedig igazi csemegét ígér mindazon szakemberek számára, akiknek szenvedélye az esztétikum. Az első nap legnagyobb részben a haj-styling területén tevékenykedő művészeknek és szakembereknek szól. A Beauty Days keretében számos szemináriumra és műhelygyakorlatra kerül sor, amelyeket a szakmában elismert nevek fémjeleznek majd, többek között az Intercoiffure Romania fodrászai. Kiváló alkalmat nyújt ez a szatmári szakemberek számára technikáik tökéletesítésére de arra is, hogy érintkezésbe kerüljenek a szakma új irányzataival és irányvonalaival. Az első nap Tervezők Estjével zárul. A divatbemutató magas színvonalú ruházati keretet biztosít a szakmai szemináriumokon elkészített frizurák bemutatásához. A Beauty Days második napján haj-stylist, sminkes, manikűrös szakemberek mérik össze tudásukat a számukra szervezett verseny keretében. A nyerteseket szakmai zsűri értékelése alapján jelölik majd ki. A Beauty Days 2012 olyan eseménynek ígérkezik, amely lehetőséget biztosít a szakemberek számára a véleménycserére, ötleteik megosztására, akik az egészséges versenynek köszönhetően egyre jobb és innovatív szolgáltatásokat nyújtanak majd a szépülni vágyó szatmári lakosoknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 20:50
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 22.
Legmerészebb álmait is megvalósíthatja ma, bár tény, hogy keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de nem fogja sajnálni a befektetett energiát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...