Beauty Days Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2012-11-09 13:46:06

A Szatmár Megyei Kisiparos Kamara kisvállalkozók közreműködésével szervezi meg a Beauty Days elnevezésű rendezvényt a szépségiparban tevékenykedő szakemberek, és a szépet kedvelő szatmári lakos számára.

A rendezvény szombaton és vasárnap kerül megrendezésre, a Grand Mall második emeletén, a program pedig igazi csemegét ígér mindazon szakemberek számára, akiknek szenvedélye az esztétikum. Az első nap legnagyobb részben a haj-styling területén tevékenykedő művészeknek és szakembereknek szól. A Beauty Days keretében számos szemináriumra és műhelygyakorlatra kerül sor, amelyeket a szakmában elismert nevek fémjeleznek majd, többek között az Intercoiffure Romania fodrászai. Kiváló alkalmat nyújt ez a szatmári szakemberek számára technikáik tökéletesítésére de arra is, hogy érintkezésbe kerüljenek a szakma új irányzataival és irányvonalaival. Az első nap Tervezők Estjével zárul. A divatbemutató magas színvonalú ruházati keretet biztosít a szakmai szemináriumokon elkészített frizurák bemutatásához. A Beauty Days második napján haj-stylist, sminkes, manikűrös szakemberek mérik össze tudásukat a számukra szervezett verseny keretében. A nyerteseket szakmai zsűri értékelése alapján jelölik majd ki. A Beauty Days 2012 olyan eseménynek ígérkezik, amely lehetőséget biztosít a szakemberek számára a véleménycserére, ötleteik megosztására, akik az egészséges versenynek köszönhetően egyre jobb és innovatív szolgáltatásokat nyújtanak majd a szépülni vágyó szatmári lakosoknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. augusztus 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...