Beauty Days Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2012-11-09 13:46:06

A Szatmár Megyei Kisiparos Kamara kisvállalkozók közreműködésével szervezi meg a Beauty Days elnevezésű rendezvényt a szépségiparban tevékenykedő szakemberek, és a szépet kedvelő szatmári lakos számára.

A rendezvény szombaton és vasárnap kerül megrendezésre, a Grand Mall második emeletén, a program pedig igazi csemegét ígér mindazon szakemberek számára, akiknek szenvedélye az esztétikum. Az első nap legnagyobb részben a haj-styling területén tevékenykedő művészeknek és szakembereknek szól. A Beauty Days keretében számos szemináriumra és műhelygyakorlatra kerül sor, amelyeket a szakmában elismert nevek fémjeleznek majd, többek között az Intercoiffure Romania fodrászai. Kiváló alkalmat nyújt ez a szatmári szakemberek számára technikáik tökéletesítésére de arra is, hogy érintkezésbe kerüljenek a szakma új irányzataival és irányvonalaival. Az első nap Tervezők Estjével zárul. A divatbemutató magas színvonalú ruházati keretet biztosít a szakmai szemináriumokon elkészített frizurák bemutatásához. A Beauty Days második napján haj-stylist, sminkes, manikűrös szakemberek mérik össze tudásukat a számukra szervezett verseny keretében. A nyerteseket szakmai zsűri értékelése alapján jelölik majd ki. A Beauty Days 2012 olyan eseménynek ígérkezik, amely lehetőséget biztosít a szakemberek számára a véleménycserére, ötleteik megosztására, akik az egészséges versenynek köszönhetően egyre jobb és innovatív szolgáltatásokat nyújtanak majd a szépülni vágyó szatmári lakosoknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:30
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...