Beauty Fashion Night és Beauty Days
Utoljára módositva: 2017-11-16 14:14:56

Két különleges divatbemutatóval is várják a nagyközönséget a hatodik alkalommal megszervezett Beauty Days keretében a szépség mesteri szolgálói az Iparosotthonban pénteken délután.

Négy napon keresztül, november 16–19. között ismét Szatmárnémeti lesz a szépségipar központja a Beauty Days rendezvénysornak köszönhetően. Szakmájának olthatatlan szerelmese, Czikai Éva mesterfodrász fejében született meg az a saját megfogalmazásában „őrült ötlet”, hogy a szakmának szólóan Szatmárra hozza a legfrissebb trendeket, stílusokat és technikákat — s az őrült ötlet lázas megvalósításaként hat évvel ezelőtt megszervezte az első Beauty Dayst, amely mind a mai napig 80%-ban szakmai esemény, 20%-ban azonban a „külvilágnak” is szól. Az évek során egyre bővült a szépségipari szakmák köre, amelyek művelői számára szemináriumokat, kurzusokat és bemutatókat tartottak a külföldön és belföldön elismert mesterek, világmárkák képviselői — ma pedig már a fodrászok mellett manikűrös, pedikűrös, borbély, sminkes és kozmetikus szakemberek érkeznek csapataikkal és csapatostól Szatmárnémetibe. S hogy a Beauty Days elismert hírnevet szerzett a szakmában, azt az is igazolja, hogy a csapatok szívesen jönnek határon innen és túlról, mert látják az értelmét és értékét, ugyanakkor szívesen jönnek a szakmákban dolgozók is tanulni, hiszen a bemutatók során a legújabb trendekkel, festési-vágási technikákkal, az aktuális divatszínekkel ismerkedhetnek élőben. A rendezvénysor szakmának szóló (bár ez a megfogalmazás csak részben fedi a valóságot, hiszen az itt tanult-látott újítások, profi tanácsok a különböző szalonokban végül a nagyközönséget célozzák majd meg) első napján a smink, a közelgő tél s az ünnepek divatszínei kerülnek középpontba, a következő napokban pedig minden figyelem a hajra irányul — s a nyírási-festési-árnyalási technikák, frizuratrendek közül toronymagasan kiemelkedik a konty, szó szerint és képletesen is, ugyanis e természetes fejdísszel kapcsolatban bukaresti és budapesti szakemberek is bemutatókat tartanak, és nem lesznek mellőzve a férfiak sem, reflektorfénybe kerülnek a legújabb borotválási, bajusz-szakáll nyírási stílusok is.

A nagyközönség számára két különleges és látványos divatbemutatót — a Beauty Learning ways & Fashion Night és a Beauty Fashion Night — szerveznek az Iparosotthonban november 17-én, pénteken, amikor elsőként 18 óra 30 perctől az Elisa Zamfirescu Könnyűipari Szakiskola tehetséges diákjai (a szépségipar következő generációja) mutatják be a karácsonyi ünnepkörre tervezett ruhákat, majd 19 órától a már gyakorlott és jól csengő nevű szatmári dizájnerek (Popa Zsolt, Merkli Evelyn, Sonia Bran, Cristina és Raluca Mureşan, Mirela) alkotásai vonulnak fel a kifutón. A divatbemutatókra ingyenes a belépés, a szervezők mindenkit szeretettel hívnak és várnak.

Szabó Kinga Mária

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Csillag születik
Ma, 18:50
A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Megiseli-e szervezetedet az óraátállítás?
Szerencsére nem, nagyon hasznosnak tartom
Nem, de nem látom értelmét
Egy-két nap kell, míg hozzászokok
Teljesen felborítja a ritmusom, napokig szenvedek miatta
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...