Beépül a Waze a Google térképébe
Utoljára módositva: 2018-11-09 15:12:44

Ez önmagában nagyszerű hír, csak persze innentől adja magát a kérdés, hogy mi lesz a Waze sorsa?

Bár sokan használják autós navigációra is a Google Maps-et, a sofőrök egy része inkább a Waze alkalmazásra esküszik, hiszen ez a turn-by-turn navigáció mellett a felhasználók által beküldött adatokra támaszkodva valós időben jelzi a baleseteket, torlódásokat, traffipaxokat és egyéb fontos információkat.

A Google rá is csapott a sokak által kedvelt szolgáltatásra, és 2013-ban felvásárolta a Waze-t, viszont azóta egymás mellett fejleszti ezt és saját térképét is. Ha már úgy tűnt volna, hogy így is marad minden, most jöhet a változás: az Android Police szerint a Google Térképek új tesztverziójában már elérhető a valós idejű baleset-, dugó- és traffipax-előrejelzés.

Azt még nem tudni, hogy nemsokára élesben is megjelenik-e ez a funkció a Google navigációjában, és hogyan oldják meg a Waze-ben megszokott közösségi bejelentősdit, de a képernyőmentések szerint ezt is meglépik, hiszen IoT ide vagy oda, automatikus szenzorok nem fognak árulkodni a bokorban megbújva “vadászó” rendőrökről.

Viszont abban a pillanatban, hogy ezek a funkciók a Google Térképek alatt is működni kezdenek, jó kérdés, mi lesz az ugyanazon cégnél csücsülő Waze sorsa? A házon belüli verseny ugyanis nem feltétlenül jó a Google számára, szóval még az is elképzelhető, hogy a bevezetés utáni átvezető időszak végével a Waze szépen nyugdíjba vonul és innentől minden ebben elérhető lehetőséget a Google saját appjában lehet keresgélni.

 

Forrás: https://pcworld.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Elliot, a legkisebb rénszarvas
Ma, 11:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Elliot, a legkisebb rénszarvas
Ma, 12:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bohém rapszódia
Ma, 17:00
A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryval az élen a rocktörténe
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...