Behúzták a nagyváradi meccset is a röplabdázó lányok
Utoljára módositva: 2014-01-26 14:46:44

0–1-ről fordítottak és nyertek rendkívül szoros játszmákban a Szatmárnéemti ADEP–VSK női röplabdázói.

A felnőtt bajnokságban remekül teljesítenek a lányok

Rendkívül szoros mérkőzésen sikerült pontokat szereznie a Szatmárnémeti ADEP–VSK női röplabdacsapatának a Nagyváradi CSU otthonában rendezett bajnokin. Az alapszakasz 7. fordulójának találkozóján Adrian Pricop edző tanítványai 3–1-re nyertek.

A házigazdák kezdtek jobban és 25:22-re megnyerték az első szettet. A folytatásban sem volt egyértelmű egyik csapatnak a fölénye sem, de jobb adogatásokkal, pontosabb ütésekkel és rendkívül fegyelmezett védekezéssel sikerült egyenlíteni (23:25). Az ellenfél kifáradhatott, ugyanis a harmadik játszmában hamar feladták a csatát. Az utolsó pihenőig kiegyenlített volt a csata, de a hajrában a szatmári lányok jobban bírták a strapát és 2–1-re fordítottak (18:25). Felrázta a szettvereség a váradiakat és negyedik menetben ismét remek teljesítményt nyújtottak. Alaposan megdolgoztatták az ADEP–VSK tizenéves játékosait, akik nem engedték ki a kezükből a győzelmet és behúzták az utolsó játszmát is, 23:25-ös eredménnyel megnyerték a meccset.

„Nagyon nehéz volt a meccs egy sokkal érettebb csapattal szemben. Mi is vezettünk, ők is vezettek a játszmákban, de a tanítványaim remek teljesítményt nyújtottak” – dicsérte 16–18 éves játékosait Pricop. A találkozó legjobbja Vaida Beáta volt, aki 23 pontot szerzett csapatának szombaton, Adriana Matei pedig tizenhatszor pontozott Nagyváradon. Az együttes hasonlóan jó teljesítményére február 1-én is szükség lesz, amikor a Karánsebesi CS Banatul érkezik ellenfélnek a Both Katalin Sportteremben. „Erősített a bánsági csapat, így az eddigi legkeményebb összecsapás vár a tanítványaimra. Ha úgy harcolnak, mint Nagyváradon, akkor behúzhatjuk a következő bajnokit is” – mondta a szakvezető.

Női röplabda, A2-es Osztály, Nyugati Csoport, alapszakasz, 7. forduló

Nagyváradi CSU – Szatmárnémeti ADEP–VSK 1–3 (25:22, 23:25, 18:25, 23:25).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...