Behúzták a röpisek a bányaiak elleni bajnoki mérkőzést
Utoljára módositva: 2014-01-19 13:58:23

Nehezen hangolódtak rá a játszmákra a szatmári röplabdázó lányok, végül mindhárom szettet megnyerték a nagybányaiak elleni bajnokin.

A szatmári lányok (narancssárga mez) megdolgoztak a sikerért

A 3-0-s végeredmény ellenére nem mondhatja el a Szatmárnémeti ADEP-VSK női kosárlabdacsapata, hogy sétagalopp volt a Nagybányai CNE CSS2 elleni győzelem. A máramarosi gárda ugyanis alaposan megdolgoztatta Adrian Pricop edző tanítványait, a szombati, szatmárnémeti másodosztályos felnőtt bajnoki mérkőzésen.

Mindhárom szettben a vendégeké voltak az első pontok. Az első felvonásban 0-2-ről zárkóztak fel a szatmári lányok 4-4-re, Molnár Alexandra ászaival és bombalövéseivel pedig nem tudtak mit kezdeni a nagybányaiak. 10-9 állásnál lendültek bele a szatmári lányok és fokozatosan növelték a különbséget. Az ellenfél edzője félperces időkérésekkel próbálta felrázni lányait, de a eredménytelenül, az első játszámát 25-12-re hozták Pricop tanítványai.

A második szett 0-3-as hátrányból “kezdődött” az ADEP-VSK-nak. Rengeteg hibával játszott mindkét csapat, sok szerva a hálón akadt el. 6-6-ról 7-6-ra vezettek a szatmári lányok, viszont a hazaiak hibáival a máramarosiak ismét előnyhöz jutottak (9-10). Molnár újabb ászával ismét átvette a vezetést a Pricop-csapat (15-14) és innen már nem fordult a helyzet. Bár az ellenfél tartotta magát egy pontra, a hajrában a hazaiak jobban bírták a nyomást, Molnár és Vaida Beáta lezárták a meccset (25-19).

A harmadik menet is bányai előnnyel indult (1-3), de Natalia Preda pontjával egyenlített az ADEP-VSK (5-5). 8-7-től ismét a hazaik játszottak pontosabban, és 1 óra 10 perc után 25-13-nál lezárták a meccset.

“Az erőnléti felkészülés döntött ezen a meccsen. Nagyon nehéz dolgunk volt, de gratulálok a lányoknak, megérdemelten nyertünk” – nyilatkozta Pricop, akinek tanítványai jövő hét szombaton a Nagyváradi CSU otthonában lépnek pályára a felnőttek másodoszotályos második visszavágó-mérkőzésén.

Női röplabda, A2-osztály, Nyugati Csoport, 6. forduló

Szatmárnémeti ADEP-VSK – Nagybányai CNE CSS2 3-0 (25-12, 25-19, 25-13).

ADEP-VSK: Adriana Matei, Natalia Preda, Alexandra Mișca, Denisa Mocar, Vaida Beáta, Anamaria Maxim, Ács Natália Katalin, Ádámcsik Daiana, Angelica Podină (liberó), Molnár Alexandra.

Fotó: Dan Bâle

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...