Bemutatták a romániai bírók görög vezetőjét
Utoljára módositva: 2014-08-04 16:27:01

Immár hivatalos, hogy a görög Kyros Vassaras veszi át a labdarúgó Bírók Központi Bizottságának (CCA) vezetését, a 48 éves játékvezető hétfőn mutatkozott be egy sajtótájékoztatón belül.

Kyros Vassaras

A civilben utazási ügynökként dolgozó egykori FIFA–bírótól nem áll távol a romániai foci, ugyanis 2009-től az európai szövetség (UEFA) a romániai bírók felkészítésével bízta meg. Vassaras a tegnapi sajtótájékoztatón azt mondta, elsődleges céljai között szerepel, hogy csökkentse a bírói tévedések gyakoriságát. „Azt nem ígérhetem, hogy ezentúl nem lesznek bírói tévedések, de azt szeretném elérni, hogy ezek gyakorisága csökkenjen” – mondta az egykori sípmester, akit a Román Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága július 11-én nevezett ki a CCA élére, aki Alexandru Deaconut váltja majd a központi bizottság élén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...