Bemutatták a romániai bírók görög vezetőjét
Utoljára módositva: 2014-08-04 16:27:01

Immár hivatalos, hogy a görög Kyros Vassaras veszi át a labdarúgó Bírók Központi Bizottságának (CCA) vezetését, a 48 éves játékvezető hétfőn mutatkozott be egy sajtótájékoztatón belül.

Kyros Vassaras

A civilben utazási ügynökként dolgozó egykori FIFA–bírótól nem áll távol a romániai foci, ugyanis 2009-től az európai szövetség (UEFA) a romániai bírók felkészítésével bízta meg. Vassaras a tegnapi sajtótájékoztatón azt mondta, elsődleges céljai között szerepel, hogy csökkentse a bírói tévedések gyakoriságát. „Azt nem ígérhetem, hogy ezentúl nem lesznek bírói tévedések, de azt szeretném elérni, hogy ezek gyakorisága csökkenjen” – mondta az egykori sípmester, akit a Román Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága július 11-én nevezett ki a CCA élére, aki Alexandru Deaconut váltja majd a központi bizottság élén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...