Bemutatták a romániai bírók görög vezetőjét
Utoljára módositva: 2014-08-04 16:27:01

Immár hivatalos, hogy a görög Kyros Vassaras veszi át a labdarúgó Bírók Központi Bizottságának (CCA) vezetését, a 48 éves játékvezető hétfőn mutatkozott be egy sajtótájékoztatón belül.

Kyros Vassaras

A civilben utazási ügynökként dolgozó egykori FIFA–bírótól nem áll távol a romániai foci, ugyanis 2009-től az európai szövetség (UEFA) a romániai bírók felkészítésével bízta meg. Vassaras a tegnapi sajtótájékoztatón azt mondta, elsődleges céljai között szerepel, hogy csökkentse a bírói tévedések gyakoriságát. „Azt nem ígérhetem, hogy ezentúl nem lesznek bírói tévedések, de azt szeretném elérni, hogy ezek gyakorisága csökkenjen” – mondta az egykori sípmester, akit a Román Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága július 11-én nevezett ki a CCA élére, aki Alexandru Deaconut váltja majd a központi bizottság élén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 18.
Valaki most nagyon szeretné felhívni magára a figyelmedet, és nagyon szeretné, ha segítenél neki, de sajnos nem a megfelelő módon kér. Talán nem is kér, hanem rögtön leszúr, vagy veszekedni kezd, esetleg megkérdőjelezi az igazadat. Tudd, hogy ma minden ilyen reakció valójában egy-egy segélykérés.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 18.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...