Berecz András újra Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2015-11-11 12:46:30

Ismét Nagykárolyban lép fel a magyarországi művész, Berecz András, aki újra a Budapesti Nemzeti Színház deszkáiról hozza el legújabb előadását.

A szervezők garantálják, hogy derűben és énekben nem lesz hiány! Berecz András azt írta magáról, hogy „életem különféle vargabetűi, hajtűkanyarszerű fordulatai után, melyek során rakodó segédmunkás, erdőművelő, útkarbantartó is voltam, hajszolt embertársaim örömét keresgélő énekes, mesemondó lettem”.

Meséi bölcs, tanító mesék a kisember csodálatos győzelmeiről a világ nagyjai és hatalmasai felett. A nagy mesélőt ez alkalommal november 12-én, csütörtökön hallgathatja meg a nagykárolyi közönség. A Nagykárolyi Művelődési Központban lép majd fel a művész, 19 órai kezdettel. Jegyeket elővételben 20 lejért lehet vásárolni, míg a helyszínen egy belépő 25 lejért lesz majd kapható. Jegyeket elővételben Putovits Tünde magyartanárnál, valamint a Nagykárolyi RMDSZ irodájában lehet vásárolni. Az előadás helyszínén továbbá kapható és megnyerhető lesz Berecz András új könyves lemeze is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...