Berecz András újra Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2015-11-11 12:46:30

Ismét Nagykárolyban lép fel a magyarországi művész, Berecz András, aki újra a Budapesti Nemzeti Színház deszkáiról hozza el legújabb előadását.

A szervezők garantálják, hogy derűben és énekben nem lesz hiány! Berecz András azt írta magáról, hogy „életem különféle vargabetűi, hajtűkanyarszerű fordulatai után, melyek során rakodó segédmunkás, erdőművelő, útkarbantartó is voltam, hajszolt embertársaim örömét keresgélő énekes, mesemondó lettem”.

Meséi bölcs, tanító mesék a kisember csodálatos győzelmeiről a világ nagyjai és hatalmasai felett. A nagy mesélőt ez alkalommal november 12-én, csütörtökön hallgathatja meg a nagykárolyi közönség. A Nagykárolyi Művelődési Központban lép majd fel a művész, 19 órai kezdettel. Jegyeket elővételben 20 lejért lehet vásárolni, míg a helyszínen egy belépő 25 lejért lesz majd kapható. Jegyeket elővételben Putovits Tünde magyartanárnál, valamint a Nagykárolyi RMDSZ irodájában lehet vásárolni. Az előadás helyszínén továbbá kapható és megnyerhető lesz Berecz András új könyves lemeze is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...