Berei Lénárd a legjobb birkózó
Utoljára módositva: 2013-12-27 15:05:56

Elkészítették a megye legjobb öt birkózójának a rangsorát, első lett Berei Lénárd.

Berei Lénárd

Berei Lénárd a legjobb szatmári birkózó – derült ki a Szatmárnémeti SK–Erdődi Cetate és a Szatmá Megyei Birkózók Egyesületének (AJ Lupte) táblázatából. Daniel Chiorean, az AJ Lupte elnöke elmondta, hogy a klub edzőpárosával, Szabó Ferenccel és Tudor Barbullal közösen elkészített rangsorban nem volt kérdéses, hogy a 100 kilogrammos súlycsoportban a 16 éven aluliak bajnoka, illetve a 18 éven aluliaknál egyéni ezüst– és csapataranyérmes birkózó zár majd az élen. A kadett korosztályos válogatott sportoló hazai és nemzetközi tornákon is remekelt.

A junior–válogatott Szabó Krisztián zárt a ranglista második helyén, aki a 18 éven aluliak 76 kilogrammos súlycsoportjában bajnoki ezüstérmet szerzett 2013-ban. A 35 kilósok 16 éven aluliak bajnoka, illetve a 14 éven aluliak ezüstérmese, Marian Zaha foglalja el a képzeletbeli dobogó harmadik fokát, a negyedik helyen pedig Sabinel Lobonţ, az 53 kilogrammos kadettek és 16 éven aluliak bajnoki bronzérmese zárt. A „top ötöst” Andrei Buzilă zárja, aki a 42 kilogrammosok 16 éven aluliak bajnokságát nyerte meg, illetve bronzérmet szerzett az U14-es korosztályos országos küzdelemben.

„Természetesen ennél hosszabb listát is készíthettünk volna, mert szerencsére egyre több gyerek űzi ezt a sportágat, és nagyon sok a tehetséges birkózó közöttük” – mondta Chiorean, aki hozzátette, hogy a sportolók csütörtökön és pénteken a madarászi edzőközpontban dolgozták le edzéssel a karácsonyi fölösleges kilókat, majd egy rövid vakáció után január 3-án kezdik a felkészüléseket a 2014-es versenyekre. „Merész, de nem megvalósíthatatlan célt tűztünk ki magunk elé 2014-re: júniusban aranyéremmel szeretnénk hazatérni a kadett korosztályos Európa–bajnokságról” – ecsetelte a terveket Barbul, aki edzőtársával, illetve az AJ Lupte elnökével együtt szeretne köszönetet mondani azoknak, akik az év folyamán segítették és támogatták őket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Thor: Ragnarök
Ma, 16:45
A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
Elek György könyvbemutató
Ma, 17:00
Lélek és test hálószobája című könyv bemutatója.
pin Szatmári Római Katolikus Püspöki Hivatal

Helyfoglalás
Megjött apuci 2
Ma, 19:20
Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt? A nagysikerű
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
Bluescore
Ma, 20:00
Koncert
Club Poesis

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 21:05
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...