Berei Lénárd junior–válogatott lett
Utoljára módositva: 2014-01-06 17:47:29

2013 legjobb szatmári birkózója, Berei Lénárd meghívást kapott a junior–válogatottba. A szatmári edzői, Tudor Barbul és Szabó Ferenc Európa–bajnoki érmet vár tőle idén a kadettek viadalán.

Berei Lénárdot nagy tehetségnek tartják a szatmári edzők, Tudor Barbul és Szabó Ferenc

A hét elején megkezdték a felkészüléseket az idei versenyekre a Szatmárnémeti SK–Erdődi Cetate birkózói. A Szabó Ferenc, Tudor Barbul edzőpáros irányítása alatt a madarászi edzőközpontban alapoznak a sportolók, közülük hatan holnap Bukarestbe utaznak, a korosztályos válogatottak edzőtáborába. Ovidiu Lăpuşte és Szabó Krisztián mellett meghívott kapott a junior válogatottba a kadett korosztályos Berei Lénárd is. Az elmúlt év legjobb szatmári birkózójában nagy reménységet látnak az edzők, Barbul szerint a tanítványa idén Európa–bajnoki érmet szerezhet. „Berei a birkózás fenoménja – mondta a szakvezető. – Tőle idén Eb–érmet várok, és ha komolyan veszi a felkészülést, akkor ezt a célt teljesíteni tudja” – tette hozzá Barbul.

Berei Lénárd

A kadett válogatotthoz egyébként Cătălin Dângă, Sabinel Lobonţ és Mădălin Bulgăr csatlakozik a héten, akik egy könnyed bukaresti alapozás után Brassópojanára utaznak, egy hegyi erőnléti felkészülésre.

Az anyagi helyzet függvényében az itthon maradt sportolók is edzőtáborba vonulnak, ők Madarászon és Erdődön fognak alapozni, a tréningekhez pedig csatlakozni fognak a rădăuţi-i birkózók is, ők Ştefan Rusu edző irányításával jönnek a táborba.

„Erdőd polgármestere, Ovidiu Duma a támogatásáról biztosított 2014-ben is. Segítségével edzőtáborba szeretnénk vonulni még januárban. Február 12–14. között a dániai Aarhusba szeretnénk menni Észak–Európa legerősebb versenyére. Meghívást kaptunk, remélem eljutunk” – folytatta a szakvezető, aki hozzátette, erre a megmérettetésre csatlakozni fognak a kadett és junior válogatott küldöttségéhez.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...