Beteg- és idősgondozói tanfolyam indul
Utoljára módositva: 2018-01-12 16:38:57

A Vöröskereszt Szatmár megyei fiókszervezete várja a jelentkezőket beteg- és idősgondozói tanfolyamra — tájékoztatott Rodica Borlan igazgató.

A 360 órás képzés egyharmad elméleti és kétharmad gyakorlati képzésből áll. A tanfolyam díja 700 lej, amit több részletben is lehet fizetni. Egy csoport legkevesebb 15 személlyel indul, az oktatást több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik. Mindazok, akik sikeresen elvégzik a tanfolyamot, az országban és az Európai Unióban is elismert oklevelet birtokosai lesznek. Azok, akik Ausztriában ebben a szakmában szeretnének dolgozni, a képzés és az oklevél híján nem vállalhatnak munkát, ezért olyan népszerű ez a tanfolyam. Bővebb információkkal a Vöröskereszt Szatmárnémeti, Vlad Ţepeş utca 3. szám alatti székhelyén — hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között —, a 0261–770244-es telefonszámon vagy a crucea_rosie_satu_mare@yahoo.com e-mail-címen szolgálnak. Az érdeklődők már feliratkozhatnak s a megadott elérhetőségükön értesítik a szervezők őket arról, hogy mikor telt be a szükséges létszám és pontosan mikor kezdődik a tanfolyam.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 20.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...