Beteg- és idősgondozói tanfolyam indul
Utoljára módositva: 2018-01-12 16:38:57

A Vöröskereszt Szatmár megyei fiókszervezete várja a jelentkezőket beteg- és idősgondozói tanfolyamra — tájékoztatott Rodica Borlan igazgató.

A 360 órás képzés egyharmad elméleti és kétharmad gyakorlati képzésből áll. A tanfolyam díja 700 lej, amit több részletben is lehet fizetni. Egy csoport legkevesebb 15 személlyel indul, az oktatást több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik. Mindazok, akik sikeresen elvégzik a tanfolyamot, az országban és az Európai Unióban is elismert oklevelet birtokosai lesznek. Azok, akik Ausztriában ebben a szakmában szeretnének dolgozni, a képzés és az oklevél híján nem vállalhatnak munkát, ezért olyan népszerű ez a tanfolyam. Bővebb információkkal a Vöröskereszt Szatmárnémeti, Vlad Ţepeş utca 3. szám alatti székhelyén — hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között —, a 0261–770244-es telefonszámon vagy a crucea_rosie_satu_mare@yahoo.com e-mail-címen szolgálnak. Az érdeklődők már feliratkozhatnak s a megadott elérhetőségükön értesítik a szervezők őket arról, hogy mikor telt be a szükséges létszám és pontosan mikor kezdődik a tanfolyam.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 23.
Figyelmetlen és kissé szétszórt. Egy új szerelem tereli el a figyelmét. Választottja nagyon megtisztelőnek érzi, hogy gondolt rá.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...