Beteg- és idősgondozói tanfolyam indul
Utoljára módositva: 2018-01-12 16:38:57

A Vöröskereszt Szatmár megyei fiókszervezete várja a jelentkezőket beteg- és idősgondozói tanfolyamra — tájékoztatott Rodica Borlan igazgató.

A 360 órás képzés egyharmad elméleti és kétharmad gyakorlati képzésből áll. A tanfolyam díja 700 lej, amit több részletben is lehet fizetni. Egy csoport legkevesebb 15 személlyel indul, az oktatást több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik. Mindazok, akik sikeresen elvégzik a tanfolyamot, az országban és az Európai Unióban is elismert oklevelet birtokosai lesznek. Azok, akik Ausztriában ebben a szakmában szeretnének dolgozni, a képzés és az oklevél híján nem vállalhatnak munkát, ezért olyan népszerű ez a tanfolyam. Bővebb információkkal a Vöröskereszt Szatmárnémeti, Vlad Ţepeş utca 3. szám alatti székhelyén — hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között —, a 0261–770244-es telefonszámon vagy a crucea_rosie_satu_mare@yahoo.com e-mail-címen szolgálnak. Az érdeklődők már feliratkozhatnak s a megadott elérhetőségükön értesítik a szervezők őket arról, hogy mikor telt be a szükséges létszám és pontosan mikor kezdődik a tanfolyam.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 18:30
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Egy kis szívesség
Ma, 20:30
Az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...