Beteg- és idősgondozói tanfolyam indul
Utoljára módositva: 2018-01-12 16:38:57

A Vöröskereszt Szatmár megyei fiókszervezete várja a jelentkezőket beteg- és idősgondozói tanfolyamra — tájékoztatott Rodica Borlan igazgató.

A 360 órás képzés egyharmad elméleti és kétharmad gyakorlati képzésből áll. A tanfolyam díja 700 lej, amit több részletben is lehet fizetni. Egy csoport legkevesebb 15 személlyel indul, az oktatást több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik. Mindazok, akik sikeresen elvégzik a tanfolyamot, az országban és az Európai Unióban is elismert oklevelet birtokosai lesznek. Azok, akik Ausztriában ebben a szakmában szeretnének dolgozni, a képzés és az oklevél híján nem vállalhatnak munkát, ezért olyan népszerű ez a tanfolyam. Bővebb információkkal a Vöröskereszt Szatmárnémeti, Vlad Ţepeş utca 3. szám alatti székhelyén — hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között —, a 0261–770244-es telefonszámon vagy a crucea_rosie_satu_mare@yahoo.com e-mail-címen szolgálnak. Az érdeklődők már feliratkozhatnak s a megadott elérhetőségükön értesítik a szervezők őket arról, hogy mikor telt be a szükséges létszám és pontosan mikor kezdődik a tanfolyam.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...