Betonkeverő alá kerültek
Utoljára módositva: 2019-05-17 09:41:43

Súlyos baleset történt Lázáriban — anya és kislánya szabálytalanul, nem a kijelölt helyen ment át az úttesten, a betonkeverő sofőrje már hiába fékezett.

Csütörtök délben, 12 óra 30 perc körül riasztották a 112-es egységes segélyhívón a hatóságot, mert nagyon súlyos baleset történt Lázáriban — első hallásra még a diszpécserszolgálatos számára is nehezen felfoghatónak tűnt —: anya és kisgyermeke került egy betonkeverő kerekei alá. Mint kiderül, egy 37 éves helybéli nő és ötéves kislánya szabálytalanul, alaposabb körültekintés nélkül és nem a kijelölt helyen akart átmenni az úttesten — a monstrumot vezető 63 éves, decebali illetőségű sofőr pedig már hiába fékezett, nem tudta elkerülni a szerencsétlenséget, és elsodorta őket, s mindketten a betonkeverő kerekei alá zuhantak. A helyszínre a katasztrófavédelem intenzív terápiás rohammentője, egy feszítővágó egysége és oltóautója is kiérkezett — a könnyebb lábsérülést szenvedett leánykának sikerült kimásznia a kerekek alól, édesanyját azonban csak a tűzoltók tudták kiszabadítani. A súlyos mellkasi, combcsont- és csípősérülést szenvedett nőt újra kellett éleszteni, állapota stabilizálását követően pedig a gyermekkel együtt a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...