×
2020. 04 08.
Szerda
Dénes
13 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

Bezárkózott az Apaserv

2020.03.26 - 10:52
Megosztas :
 • Bezárkózott az Apaserv

  Online számlafizetést és telefonos ügyintézést kér a szolgáltató, félti az egységeit a karanténtól.

  Tovább csökkentette az ügyfelekkel való direkt kapcsolatot igénylő szolgáltatásainak körét a szatmárnémeti vízszolgáltató; a pénztárakon kívül sehol máshol, a számlafizetéseken kívül semmilyen más okból nem lehet felvenni a kapcsolatot a cég munkatársaival. Leitner János vezérigazgató korábban úgy nyilatkozott a Szatmári Friss Újságnak a megszorítások ügyében több ízben is tartott járványvédelmi megbeszélést követően, hogy stratégiai fontosságú dolog az ivóvíz-szolgáltatás, mindent meg kell tenniük, hogy a kiszolgáló személyzet meg ne betegedjen, vagy nehogy egészségügyi zárlat alá kerüljön valamelyik vízmű. Nem hiányozhatnak a szolgálatból a szerelők sem; ha meghibásodás van, javítani kell. Ők egyébként fel vannak szerelve a megfelelő védőfelszereléssel, de valamelyest védve vannak amiatt is, hogy lakásba, házba nem kell bemenniük kiszálláskor.

  Mindenkit online vagy telefonos kapcsolattartásra ösztönöz a cég, és interneten keresztül vagy banki átutalással történő számlafizetést ajánl mindenkinek, de nyitva vannak a pénztárak is azok számára, akiknek nincs más lehetőségük, viszont szigorúak a fertőzésmegelőzési intézkedések. A felvigyázó csak egyenként engedi be a fizetni érkezőket, az emberek csak kézfertőtlenítést követően mehetnek be, s aki nem higienizál, azt nem engedik be. Bent maszkban és kesztyűben dolgoznak a pénztárosok, és rendszeres időközönként maguk is fertőtlenítenek.

  Pénztári befizetés mellett a korábbi években kialakított számtalan más befizetési lehetőséget ajánl a cég, bolti PayPoint-állomásokon, amelyek falvakon is üzemelnek, BT- és BCR-bankfiókokban is lehet számlát fizetni, de van mobilos alkalmazás (pl. a Pago) is, amin keresztül ki lehet fizetni az Apaserv-számlát. A bit.ly/contulmeu címen saját portált üzemeltet az Apaserv, amelyiken e-mail-címmel és számlaadatokkal regisztrálva szintén meg lehet oldani a befizetéseket, de ha ez nem megy, a 0735.001.101-es számon tudnak segíteni. Ez hétköznapokon nyolc és három óra között üzemel.

  Az Apaserv ügyfélszolgálata a 0261.759.104-es és a 0261.721.052-es telefonszámon érhető el, problémát, csőrepedést a 0261.721.051-es vagy a 0734.221.096-os számon lehet bejelenteni a hét bármelyik napján, a nap bármelyik órájában. A használható e-mail-címek: [email protected] és [email protected]

  Princz Csaba

  Cookie