Bibliaismereti vetélkedő Szamoskrassón
Utoljára módositva: 2012-04-11 07:27:44

Szamoskrassón az általános iskolában immár hagyományos módon szervezte meg Józsa Jázminka református vallástanárnő a bibliaismereti vetélkedőt.

Bibliaismereti vetélkedő

Az Iskola másként program keretében megtartott vetélkedőre a következő csapatok neveztek be: Virág (IV. osztály), Sámson (V. osztály), Sion (VI. osztály), Próféták (VII. osztály), Bölcsek (VIII. osztály), Vámszedők (VIII. osztály). A versenyzőknek feladatlapokat kellett kitölteniük, aranymondásokat felmondaniuk, de villámkérdésekre is válaszolniuk kellett, a feladatok tematikája virágvasárnap, nagypéntek és húsvét köré csoportosult. A jelen lévő csapatok tárgyi tudása között minimális eltérés volt, ugyanis a kisebbek ugyan olyan lendülettel és eredményesen feleltek a kérdésekre, mint a nagyobbak, és érezni lehetett, hogy a visszaadott pontos feleletek mögött sok és kitartó munka áll. A

zsűrinek mégis rangsorolnia kellett, így első lett a Vámszedők csapata, második a Sámson csapat, harmadik a Próféták csapata, akiktől egyetlen ponttal maradt le a Virág csapat. Azok a diákok, akik nem versenyeztek, a vetélkedő ideje alatt ifjúsági keresztyén énekeket tanultak, a szatmárpálfalvi ifjak vezetése alatt, erről számot is adtak az eredményhirdetést követően.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. június 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...