BL–elejtezőt játszik ma a Loki
Utoljára módositva: 2014-07-28 13:29:36

„Hozzuk el Debrecenbe Európát!” Ezzel a jelmondattal harangozza be a Debreceni VSC–Teva labdarúgó–együttes hivatalos honlapján a BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája selejtező–mérkőzést, amelyet kedd este rendeznek meg a hajdúsági város Nagyerdei Stadionjában.

Kedden visszavághat a Loki a BATE-nak a két évvel ezelőtti vereségért

„Hatalmas tétje van az összecsapásbak, hiszen a párharc győztese már biztosan valamelyik csoportkörben folytatja, éppen ezért fontos lenne minél jobb eredményt elérnünk a keddi mérkőzésen, hogy jó eséllyel várhassuk az egy héttel később rendezendő visszavágót” – olvasható a dvsc.hu portálon. A BL 3. selejtezőkörében a továbbjutó a rájátszásba kerül, ahol még egy párharcot kell játszani a főtábláért. Ugyanakkor a következő kör vesztese az Európa Liga csoportkörében folytathatja nemzetközi szereplését. A Loki és a BATE két éve már megmérkőzött egymással, akkor is a BL–selejtező 3. fordulójában találkoztak. A fehéroroszországi 1–1 után a BATE Debrecenben nyert 2–0-ra és jutott a BL–rájátszásba. „Nem tudom, mennyit változott a kerete azóta, de biztos, hogy még mindig nagyon jó csapat, és ugyanolyan nehéz dolgunk lesz, mint két évvel ezelőtt –emlékezett vissza a két évvel ezelőtti összecsapásra a DVSC védője, Máté Péter. – Remélem, ezúttal sikerrel vesszük a párharcot.”

A 21.30 órakor kezdődő Debreceni VSC–Teva – BATE Boriszov mérkőzést ma az M2 közvetíti.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...