Black Friday: rekordösszegű online rendelések
Utoljára módositva: 2019-11-16 15:16:18

Csaknem 200 millió lejre adtak le rendelést a vásárlók online fizetéssel november 15-én, az úgynevezett Black Friday-akciók alkalmából. Ez az összeg 26 százalékkal nagyobb az egy évvel ezelőtt jegyzettnél – derül ki a PayU Románia online fizetésfeldolgozó rendszer kimutatásából.

A fekete pénteki árleszállítások napján összesen 198,02 millió lej értékben vásároltak online fizetéssel; a tranzakciók 22 százaléka részletfizetéses vásárlás volt. Összesen 338 229 tranzakciót jegyeztek ezen a napon, ami 43 százalékkal több, mint a 2018-as fekete pénteken. A legtöbb átutalás 7 óra 28 perckor történt, amikor 2140 tranzakcióra került sor. Átlagban 310 online tranzakciót regisztráltak percenként.

Az átlagos kosárérték 572 lej volt, részletfizetéses vásárlás esetén ez az összeg 1018 lej; a legnépszerűbbeknek idén is az IT&C-termékek bizonyultak (a tranzakciók 46,75%-a).

A PayU összesített adatai szerint más országokból is érdeklődéssel követték a romániai fekete pénteki akciókat: a más országokból érkezett kifizetések összege 14 millió lejre nőtt idén, ami 62 százalékos növekedést jelent 2018-hoz viszonyítva. A legtöbben Nagy-Britanniából, Magyarországról és Bulgáriából vásároltak.

A legnagyobb összegű online tranzakció értéke 57 949 lej volt, és 19 óra 30 perckor jegyezték.

A 18 országban fizetési szolgáltatásokat nyújtó PayU Romániában olyan vállalatokkal dolgozik együtt, mint például a Telekom, a BlueAir, a Paravion, az eMag, a Flanco, a UPC, az Elefant.ro, az Altex, az NN Asigurari, az Allianz Direct, az Eventim.ro, a Decathlon, a Fashion Days és mások.

 

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. december 7.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...