BMW versus Toyota, meg egy „kis” mellébeszélés
Utoljára módositva: 2019-05-20 09:24:52

Személyi sérülés szerencsére nem történt a tegnap kora délutáni balesetben, viszont mindkét autóban komoly anyagi kár keletkezett — a kivagyiság és a szabályokra való fittyet hányás miatt.

Szatmárnémetiben, a Transilvania sugárútról a Petőfi Sándor utcába akart bekanyarodni a BMW-t vezető fiatalember, teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy a szemközti sávban szabályosan haladva egy Toyota közeledik — úgy gondolta, lazán befér előtte, meg különben is nő vezeti, hát mutassuk meg, milyen vagány fiúk vagyunk. A vagánykodás rosszul sült el, telibe kapta a Toyota első részét, és csak a szerencsének köszönhető, hogy a hölgynek sikerült megállnia, mielőtt nekicsapódott volna a helyi rendőrség és egyetem előtti magasított járdafalnak. A virtuskodó fiatalember és hasonszőrű utasai számára viszont ennyi sem volt elég: égre-földre esküdözött, hogy a Toyota indexelt, jelezvén, hogy ő is a Petőfi utcába akar kanyarodni — az állítás messze nem volt igaz, és a felelősség alól sem mentette volna fel, hiszen abban az esetben is meg kellett volna adnia az elsőbbséget a jobbkéz-szabály okán. Mivel a gépkocsivezetők nem tudtak megegyezni, a helyszínre érkezett a közlekedésrendészet is — a fiatalok pedig csak akkor kezdték módosítani a az indexeléses sztorit, amikor kiderült, hogy az épületen s a közelben lévő térfigyelő kamerák rögzítették a baleset minden momentumát.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...