Boksz–rendezvények szervezésére lehet támogatást igényelni
Utoljára módositva: 2014-04-22 16:14:50

Újabb pályázati versenykiírást jelentett be kedden a Szatmár Megyei Sport– és Ifjúsági Igazgatóság (DJST) azon sportszervezeteknek, amelyek idén május és december között ökölvívó sporteseményeket akarnak rendezni.

Illusztráció

A pályázatokat május 12. délután két óráig lehet benyújtani a DJST szatmárnémeti székhelyén (Vasile Conta utca 2-es szám), az elbírálás május 13-án zajlik 11 órai kezdettel. Mint arról beszámoltunk a DJST a Szatmár Megyei Tanácstól kapott pénzalapból támogatja a tervezett sporteseményeket. Pályázati űrlap kérhető a DJST székhelyén. A pályázaton való részvételi feltételekről, illetve a pályázáshoz szükséges további dokumentumokról bővebb felvilágosítás kérhető a 0261–711604-es telefonszámon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...