Bontják a garázsokat
Utoljára módositva: 2018-06-19 09:24:45

Nagyban zajlanak a garázsbontások a szatmárnémeti 15-ös lakótelep Milcov sétányának környékén, ahol azért rendelte el két héttel ezelőtt a közterületre felhúzott építmények lebontását a városvezetés, mert aszfaltozott parkolókat akar építeni a helyükre.

Megjelentek a fémfelvásárlók is a környéken, állítólag 500–600 lejt akarnak adni a rendeltetésüket vesztett fémépítményekért, de a tulajdonosok többsége még így sem adja el, inkább maguk kezdtek neki a bontásnak. Van, aki úgy számolt, hogy többet kap a vaslemezekért az ócskavaslerakatnál, mint amennyit a felvásárlók ígérnek érte, még akkor is, ha segítséget kell fogadnia a bontáshoz, és a fuvart is fizetnie kell. Vannak, akik máshol tudják hasznosítani a lebontott garázs elemeit, mert van kertjük vagy hétvégi házuk, ezek pláne nem bocsátják áruba az egykori garázst.

Nem halad a bontás a betonfalú garázsok esetében, azon a soron, ahol ilyenek állnak, tegnap nem dolgozott senki, és nyoma sincs annak, hogy nekikezdtek volna a bontásnak az emberek.

A polgármesteri hivatal június huszadikáig adott időt a garázstulajdonosoknak arra, hogy szabaddá tegyék a közterületet, ha vége a bontásoknak, elkezdik építeni a parkolókat a tömbházak között, több lesz a megállóhely a falak és tetők nélküli parkolókban, mint amikor még álltak a garázsok.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 20.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...