Borzalmas gyilkosság, megerőszakoltak egy idős nénit
Utoljára módositva: 2018-07-12 08:46:50

Egy 95 éves nénit erőszakoltak és öltek meg Érszakácsiban, a borzalmas tett elkövetője csak jövő héten tölti be a 18. életévét.

 

Az idősek — főleg, ha egyedül, magányosan élnek — sajnos mindig könnyű prédát jelentenek a rossz szándékúaknak vagy az ép ésszel fel nem fogható aljasságokra vetemedőknek, s különösen igaz ez azokra az öregekre, akik kisebb vidéki településeken élnek, ahol a házak közötti udvar, kert még inkább tompítja a halk segélykiáltás hangját.

Érszakácsiban kedden kora délelőtt a szomszédok találták meg a 95 éves, egyedülálló néni holttestét, a szörnyű felfedezést követően azonnal hívták a 112-es egységes segélyhívót — a helyszínre érkező rendőrök pedig azonnal értesítették az ügyészséget, hiszen látható volt, hogy a néni nem természetes halált halt: megerőszakolták és megfojtották. A nyomozóhatóság rövid, szinte csak párórás nyomozást követően azonosította és előállította a borzalmas tett elkövetésével alaposan gyanúsítható helybéli fiatalt — aki még csak jövő héten tölti be 18. életévét. Megkeresésünkre Marius Iancu ügyész elmondta, hogy a siheder kihallgatása jelenleg is zajlik, s eddig úgy tűnik: rablási szándékkal hatolt be a könnyű áldozatnak vélt öreg nénihez, az viszont még nem derült ki, milyen módon fajultak el odáig az események, hogy megerőszakolja és megfojtsa az áldozatot. Iancu azt is pontosította kérésünkre, hogy a kiskorú ítélőképességének teljes birtokában volt tette elkövetésekor és jelenleg is, s az ügyészség javasolja 30 napos előzetes letartóztatásba helyezését.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:00
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. november 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...