Borzalmas gyilkosság, megerőszakoltak egy idős nénit
Utoljára módositva: 2018-07-12 08:46:50

Egy 95 éves nénit erőszakoltak és öltek meg Érszakácsiban, a borzalmas tett elkövetője csak jövő héten tölti be a 18. életévét.

 

Az idősek — főleg, ha egyedül, magányosan élnek — sajnos mindig könnyű prédát jelentenek a rossz szándékúaknak vagy az ép ésszel fel nem fogható aljasságokra vetemedőknek, s különösen igaz ez azokra az öregekre, akik kisebb vidéki településeken élnek, ahol a házak közötti udvar, kert még inkább tompítja a halk segélykiáltás hangját.

Érszakácsiban kedden kora délelőtt a szomszédok találták meg a 95 éves, egyedülálló néni holttestét, a szörnyű felfedezést követően azonnal hívták a 112-es egységes segélyhívót — a helyszínre érkező rendőrök pedig azonnal értesítették az ügyészséget, hiszen látható volt, hogy a néni nem természetes halált halt: megerőszakolták és megfojtották. A nyomozóhatóság rövid, szinte csak párórás nyomozást követően azonosította és előállította a borzalmas tett elkövetésével alaposan gyanúsítható helybéli fiatalt — aki még csak jövő héten tölti be 18. életévét. Megkeresésünkre Marius Iancu ügyész elmondta, hogy a siheder kihallgatása jelenleg is zajlik, s eddig úgy tűnik: rablási szándékkal hatolt be a könnyű áldozatnak vélt öreg nénihez, az viszont még nem derült ki, milyen módon fajultak el odáig az események, hogy megerőszakolja és megfojtsa az áldozatot. Iancu azt is pontosította kérésünkre, hogy a kiskorú ítélőképességének teljes birtokában volt tette elkövetésekor és jelenleg is, s az ügyészség javasolja 30 napos előzetes letartóztatásba helyezését.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...