Botrány Elena Băsescu esküvőjén
Utoljára módositva: 2012-09-03 16:10:11

Fotómodellként és bulvárikonként is ismert az államfő EP-képviselő lánya. Traian Băsescu kisebbik gyermeke, Elena szombaton mondta ki a boldogító igent Bogdan Ionescunak.

Férjhez ment az államfő kisebbik lánya is. Szombaton volt az esküvője a bukaresti Sf. Spiridon templomban. A ceremónia végén Traian Băsescu úgy fogalmazott: „Elment apu lánya”. Arra a kérdésre, hogy szeretne-e unokákat, úgy válaszolt: „Igen, igen”.

Politikai töltetű akcióktól sem volt azonban mentes ez az esemény sem. A polgári házasságkötés közben ugyanis a 2. kerületi polgármesteri hivatal előtt tüntetők jelentek meg. Elena Băsescu édesapjával és édesanyjával, Maria Băsescuval jelent meg a hivatalnál. Ekkor az összegyűlt tömeg elkezdett hurrogni. Az összegyűltek a „Mondjon le! Mondjon le!” szöveget skandálták.

Civilizált maradt

Az államfő lánya, illetve a násznép igyekezett tudomást sem venni az ünneprontókról, sőt Elena Băsescu széles mosollyal lépett be a hivatalba, ahol kimondta a boldogító igent Bogdan Ionescunak. Az esküvő a Snagov palotában volt aznap délután. Előzőleg az egyházi egybekelést is megtartották. Itt viszont mintegy száz szimpátiatüntető fogadta Băsescuékat. Érdekesség, hogy a fotósok és az operatőrök csak az egyházi szertartáson készíthettek felvételeket, illetve filmezhettek, a polgárin nem engedték ezt meg nekik.

A ceremónián a meghívottak között volt például a PD-L részéről Adriean Videanu, Cristian Preda és Traian Ungureanu, de tiszteletét tette Paul herceg, Lia hercegnő és fiuk, Carol Ferdinand is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...