Botrány lett a Vogue-címlapból: Kardashiant szapulja a világ
Utoljára módositva: 2014-03-27 11:53:05

Mozgalmat indítottak a Twitteren, hogy mindenki mondja le Vogue-előfizetését Kim Kardashian címlapfotója miatt. A modellek is háborognak, Naomi Campbell viszont kivételesen visszafogott.

 

Anna Wintour kihúzta a gyufát, de ha hiszünk a rossz péer is jó péer filozófiájában, megértjük, miért csinálta. Régen volt ugyanis ennyire vitatott címlapképe a Vogue-nak, mint áprilisban: Kim Kardashian egy Lanvin menyasszonyi ruhában, leendő férjével, Kanye Westtel.

Egy hete kereng a fotó az interneten, a modell- és a sztárvilág pedig hőbörög: mit keres ez a “semmirekellő” annak a magazinnak a borítóján, amelyért egy modellnek hosszú éveket kell gürcölnie?

Maga Wintour sokáig azt mondta, csak a holttestén keresztül valósulhat meg az amerikai celeb álma, hogy címlapra kerüljön. Nos, Wintour él és virul, és vélhetőleg hátradőlve figyeli, mekkora most a felhajtás a magazinja körül. Sarah Michelle Gellar színésznő például a Twitteren indított hadjáratot: “Attól tartok, vissza kell mondanom a Vogue-előfizetésemet. Ki tart velem…?”.

A Huffington Post Naomi Campbellt is megkérdezte a címlapról, aki – bár először nem kívánta kommentálni a fotót – visszafogottan, de egyértelműen fogalmazott. “Nézze, én egy modell vagyok, és 28 éve dolgozom a szakmában. A Vogue címlapján szerepelni egy mérföldkő a modellek karrierjében.” “Ezzel azt akarja mondani, hogy Kardashian és West nem érdemelték meg, hogy a borítón legyenek?” – kérdezett vissza a riporter. “Ezek az ön szavai, én politikailag korrekt maradok” – válaszolta Campbell.

De a kérdésre épp ez a válasz: igen, nagyon sokan úgy gondolják, hogy érdemtelen Kardashian a megtiszteltetésre, hisz semmit sem bizonyított a divatszakmában. A stylebook.de öt pontban összeszedte, hogy miért utálják az amerikai nőt, aki Paris Hilton farvizén jutott el a celebség csúcsára. A legfőbb baj vele, hogy hiába nincs látszólag semmihez tehetsége, mégis nagyon sikeres.

 

A Forbes szerint tavaly 10 millió dollár volt a bevétele, csupán abból, hogy valóságshow-kban mutogatja életének nagyjából minden percét. Még azt is, hogy hogyan tünteti el a terhesség alatt keletkezett striákat a testéről. Az állandó jelenléte is idegesítő a cikk szerint: nincs szükség paparazzókra, ő úgyis mindent rögzít és posztol a Facebookra, az Instagramra vagy a Twitterre. (hvg.hu)

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 16.
Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...