Botrány lett a Vogue-címlapból: Kardashiant szapulja a világ
Utoljára módositva: 2014-03-27 11:53:05

Mozgalmat indítottak a Twitteren, hogy mindenki mondja le Vogue-előfizetését Kim Kardashian címlapfotója miatt. A modellek is háborognak, Naomi Campbell viszont kivételesen visszafogott.

 

Anna Wintour kihúzta a gyufát, de ha hiszünk a rossz péer is jó péer filozófiájában, megértjük, miért csinálta. Régen volt ugyanis ennyire vitatott címlapképe a Vogue-nak, mint áprilisban: Kim Kardashian egy Lanvin menyasszonyi ruhában, leendő férjével, Kanye Westtel.

Egy hete kereng a fotó az interneten, a modell- és a sztárvilág pedig hőbörög: mit keres ez a “semmirekellő” annak a magazinnak a borítóján, amelyért egy modellnek hosszú éveket kell gürcölnie?

Maga Wintour sokáig azt mondta, csak a holttestén keresztül valósulhat meg az amerikai celeb álma, hogy címlapra kerüljön. Nos, Wintour él és virul, és vélhetőleg hátradőlve figyeli, mekkora most a felhajtás a magazinja körül. Sarah Michelle Gellar színésznő például a Twitteren indított hadjáratot: “Attól tartok, vissza kell mondanom a Vogue-előfizetésemet. Ki tart velem…?”.

A Huffington Post Naomi Campbellt is megkérdezte a címlapról, aki – bár először nem kívánta kommentálni a fotót – visszafogottan, de egyértelműen fogalmazott. “Nézze, én egy modell vagyok, és 28 éve dolgozom a szakmában. A Vogue címlapján szerepelni egy mérföldkő a modellek karrierjében.” “Ezzel azt akarja mondani, hogy Kardashian és West nem érdemelték meg, hogy a borítón legyenek?” – kérdezett vissza a riporter. “Ezek az ön szavai, én politikailag korrekt maradok” – válaszolta Campbell.

De a kérdésre épp ez a válasz: igen, nagyon sokan úgy gondolják, hogy érdemtelen Kardashian a megtiszteltetésre, hisz semmit sem bizonyított a divatszakmában. A stylebook.de öt pontban összeszedte, hogy miért utálják az amerikai nőt, aki Paris Hilton farvizén jutott el a celebség csúcsára. A legfőbb baj vele, hogy hiába nincs látszólag semmihez tehetsége, mégis nagyon sikeres.

 

A Forbes szerint tavaly 10 millió dollár volt a bevétele, csupán abból, hogy valóságshow-kban mutogatja életének nagyjából minden percét. Még azt is, hogy hogyan tünteti el a terhesség alatt keletkezett striákat a testéről. Az állandó jelenléte is idegesítő a cikk szerint: nincs szükség paparazzókra, ő úgyis mindent rögzít és posztol a Facebookra, az Instagramra vagy a Twitterre. (hvg.hu)

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...