Botrányos daróci továbbjutás
Utoljára módositva: 2012-06-07 09:46:55

Három gólos győzelmet aratott a Pusztadaróci Recolta az Avasújvárosi Talna ellen a Román Kupa megyei szakaszának elődöntőjében.

 

 

A Pusztadaróci Recolta először játszik kupadöntőt

A Pusztadaróci Recolta lesz az Óvári Someşul ellenfele a Román Kupa megyei szakaszának a fináléjában, miután szerdánb 3–0 arányban győzte le az Avasújvárosi Talna csapatát a nagykárolyi Victoria Stadionban rendezett elődöntőben.

 

Mindkét kapu előtt voltak helyzetek

 

Az első félidő kiegyenlített játékot mutatott, enyhe újvárosi mezőfölénnyel. Az első helyzet a daróciak előtt adódott a 8. percben, viszont Buja ziccerből a kapusba lőtt. Negyed óra elteltével az újvárosiak átvették a kezdeményezést, de Câmpan és a rendkívüli formában játszó Grigorie is hibázott a kapu előtt, így 0–0-s állásnál vonultak az öltözőbe a csapatok.

A második felvonást is az újvárosiak kezdték jobban, viszont egy veszélyes daróci kontratát követően az 56. percben Pajzos Attila kezezett a tizenhatoson belül. A büntetőt Petric értékesítette, míg Pajzos piros lapot kapott. A második félidő derekán a bíró Batfalschit is kiállította, így a Talna 8 mezőnyjátékossal maradt a hátralévő húsz percre. Tíz perccel a vége előtt Lakatos növelte a Recolta előnyét, viszont nem sokkal később szépítettek az újvárosiak, a játékvezető azonban les miatt nem adta meg a találatot.
 

Büte Pál számonkérően áll Lucian Pop játékvezető előtt

Ekkor a kispadon és a lelátókon is botrány tört ki: Büte Pál, az újvárosi klub elnöke le akarta hívni játékosait a pályáról a meglehetősen gyenge, részrehajló bíráskodás miatt. Végül ez nem történt meg, folytatódott a játék. A hátralévő mintegy 10 percben Lakatos még egyszer betalált, kialakítván a 3–0-ás végeredményt.

 

Eredmény

 

Pusztadaróci Recolta – Avasújvárosi Talna 3–0 (0–0). Gólszerzők: Petric (59. perc, 11–esből), Lakatos (80., 88.).

Recolta: Oşan – Katócz, Sima, Mester S., Végh – Mester N., Petric, Simon, Moldovan – Lakatos, Buja. Játszottak még: Kovács I., Vida, Mocanu, Vincze. Edző: Esztinka Sándor.

Talna: Nagy – Pop, Batfalschi, Pajzos A., Crăciun – Istvánfi, Székely, Erdei S., Grigorie – Tulici, Câmpan. Játszottak még: Erdei A., Dragomir. Edző: Ioan Dragomir.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...