Búcsúzók az Olimpiától
Utoljára módositva: 2018-01-17 15:15:12

Húsz fős listát tett közé a hét elején a Szatmárnémeti FC Olimpia vezetősége, amely azok neveit tartalmazza, akiktől elbúcsúzott a klub.

Egy hosszú listát tett közé a Szatmárnémeti FC Olimpia vezetősége a Facebook-oldalán, amelyből kiderül, hogy kivel bontotta fel hivatalosan a szerződést: Marius Șuta, Dumitru Muntean, Florin Achim, Ciprian Brata, Ionuț Hlinca, Paul Copaci, Sergiu Jurj, Darius Lukacs, Ciprian Duruș, Villand Róbert, Romario Rus, Olivier Lusamba, Vasile Pop, Angelo Cocian, Văsălie Alin, Cubaș Denis, Szász Tamás játékosok, továbbá Cristian Popa pályaedző és Mihai Ștețca kapusedző, illetve Dringo Călin kinetoterapeuta nevei vannak felsorolva.

A bejelentés nem lepett meg senkit, ugyanis tudva levő volt, hogy a csapat súlyos anyagi gondok miatt nem tudja folyatni szereplését a Liga 2-ben. „Megköszönök mindent a Szatmárnémeti Olimpiának. Üdvözöllek kedves és lelkes emberek (tudják ők, hogy kire gondoltam…) Szerettem volna, hogy találjanak egy megodást arra, hogy ez a csapat folytathassa tevékenyéségét, hogy öregbítse a város hírnevét” — írta bejegyzésében Mihai Ștețca, aki másfél évig dolgozott a szatmári alakulatnál, most csatlakozik Bogdan Andone stábjához, és a Temesvári ASU Poli kapusedzője lesz.

Egyébként nem kizárt, hogy a Liga 2 három csapatot veszít el a téli vakáció során, és mindhárom nagy múlttal rendelkezik a hazai focitörténelemben: az Olimpia mellett a Marosvásárhelyi ASA és a Pandurii Tg. Jiu is a csőd szélén áll. Mindkét együttes a bírósági döntésre vár, amely kimondja majd a klub csődjét.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Oh, Ramona
Ma, 21:15
Román vígjáték
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...