Búcsúzók az Olimpiától
Utoljára módositva: 2018-01-17 15:15:12

Húsz fős listát tett közé a hét elején a Szatmárnémeti FC Olimpia vezetősége, amely azok neveit tartalmazza, akiktől elbúcsúzott a klub.

Egy hosszú listát tett közé a Szatmárnémeti FC Olimpia vezetősége a Facebook-oldalán, amelyből kiderül, hogy kivel bontotta fel hivatalosan a szerződést: Marius Șuta, Dumitru Muntean, Florin Achim, Ciprian Brata, Ionuț Hlinca, Paul Copaci, Sergiu Jurj, Darius Lukacs, Ciprian Duruș, Villand Róbert, Romario Rus, Olivier Lusamba, Vasile Pop, Angelo Cocian, Văsălie Alin, Cubaș Denis, Szász Tamás játékosok, továbbá Cristian Popa pályaedző és Mihai Ștețca kapusedző, illetve Dringo Călin kinetoterapeuta nevei vannak felsorolva.

A bejelentés nem lepett meg senkit, ugyanis tudva levő volt, hogy a csapat súlyos anyagi gondok miatt nem tudja folyatni szereplését a Liga 2-ben. „Megköszönök mindent a Szatmárnémeti Olimpiának. Üdvözöllek kedves és lelkes emberek (tudják ők, hogy kire gondoltam…) Szerettem volna, hogy találjanak egy megodást arra, hogy ez a csapat folytathassa tevékenyéségét, hogy öregbítse a város hírnevét” — írta bejegyzésében Mihai Ștețca, aki másfél évig dolgozott a szatmári alakulatnál, most csatlakozik Bogdan Andone stábjához, és a Temesvári ASU Poli kapusedzője lesz.

Egyébként nem kizárt, hogy a Liga 2 három csapatot veszít el a téli vakáció során, és mindhárom nagy múlttal rendelkezik a hazai focitörténelemben: az Olimpia mellett a Marosvásárhelyi ASA és a Pandurii Tg. Jiu is a csőd szélén áll. Mindkét együttes a bírósági döntésre vár, amely kimondja majd a klub csődjét.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:30
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...