Budapesten a börvelyi nőszövetség
Utoljára módositva: 2012-04-19 06:58:55

Szombaton, április 14-én a börvelyi református nőszövetség, Pályi Kis Aranka tiszteletes asszony és egyben a nőszövetség elnökasszonya vezetésével kirándulást szervezett Budapestre.

Budapest nevezetességeit tekintették meg a nőszövetségi tagok

A kiránduláson elsősorban a nőszövetség tagjai és hozzátartozói vettek részt a fennmaradt helyekre pedig a faluból jelentkezőket vitték magukkal. Az utazásra egy 50 személyes autóbuszt bérelt a nőszövetség. Látogatásuk alkalmával jártak a Parlamentben, a Hősök terén, a Vajdahunyad várnál, a Budai várnál, Szent István-bazilikában, de elhaladtak még a Népliget, a Magyar Tudományos Akadémia, a Szépművészeti Múzeum, a Terror Háza Múzeum és a Mikroszkóp Színház mellett.

Pályi Kis Aranka tiszteletes asszony elnöklése alatt a nőszövetség már több alkalommal vett részt kiránduláson. Legutóbb a Medve-barlangnál voltak, nyáron pedig a Hajdúszoboszlói termálstrand a tervezett úti cél, ahol az egész éves fáradságos munkájukat (csigatészta-készítés és árusítás) pihenhetik ki néhány nap keretében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...