Budapesten tarolt Mácska Ádám
Utoljára módositva: 2013-02-12 19:10:34

A budapesti Vasas egyesület rendezte az elmúlt hétvégén az Olimpici Grand Prix korosztályos párbajtőrvívó körversenyt, amelyen a Szatmárnémeti SK huszonkét sportolóval vett részt.

 

Jól szerepeltek az SK párbajtőrvívói Budapesten

A Csiszár Ferenc, Nagy Lehel edzőpáros tanítványai ismét Mácska Ádám volt az, aki remekelt, a 12–13 évesek 108 fős mezőnyében verhetetlen volt. A szatmári „titán” a korábbi két Olimpici–helyszínen is nyert, így ismét hazahozhatta a vándorkupát, az összetett táblázatban pedig toronymagasan vezet. Ugyanebben a korosztályban Szilágyi Balázs az 5., Alex Oroian Ianoş pedig a 8. lett. Mácska egyébként a 14 évesek versenyében is pástra lépett, és a 86 fős mezőnyben a harmadik legjobb párbajtőrvívónak bizonyult, Alex Oroian Ianoş pedig a 7. helyen zárt.

A 11 évesek között Lázár Ruben is jól teljesített, viszont nem sikerült bejutnia a legjobb négy közé, így a 62 fős mezőnyben a 6. lett.

A 14 éves lányok 66 fős mezőnyében Teodora Coste az 5. pozícióban fejezte be a küzdelmeket.

Két hét múlva újabb Olimpici fordulón küzdenek majd a szatmáriak, akkor Keszthely látja vendégül Magyarország, Románia, Szlovákia és Ukrajna utánpótlás korosztályos párbajtőrvívót.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...