Bukarestben kezdődik a 3×3-as kosárlabda kupaidény
Utoljára módositva: 2019-08-13 11:16:20

Adina Pop és Kádár Annamária maradtak kerettagok abból a csapatból, amely tavasz elején megnyerte a 3×3-as női kosárlabda Román Kupát.

A sorozat ugyanis ezen a hétvégén kezdődik Bukarestben az első tornával, a Szatmárnémeti VSK pedig Pop, Kádár, Szmutku Renáta, Medvei Melissza felállásban fog játszani. Ez a keret tehát megegyezik azzal a négyessel, amely az első nyolc között zárt hónap elején a honi bajnokságban.

A román szövetség (FRB) a hét elején közölte, hogy augusztus 17. – október 29. között rendezi meg a Román Kupa második kiírását. 19 tornából 16-ot rendez a FRB, további három kupafordulót pedig a Sport Arena szervezet fog megrendezni. Augusztus 17. – október 13. között minden hétvégén rendeznek egy tornát – mindegyiket Bukarestben –, majd két hét szünet után Konstancán zajlik a 17. forduló. Az elődöntő és döntő tornát október 28-án rendezik Bukarestben.

A román élvonalban résztvevő csapatok mindegyike kötelezve van, hogy 3×3-as csapatot is felállítson a kupasorozatra. Viszont ezek a játékosok vélhetően kimaradnak majd a nagycsapat felkészülésből, hiszen október elején rajtolna a Nemzeti Liga is, így az edzésprogram és az első fordulók meccsei is egybe esnek majd a 3×3-as kupafordulókkal.

Pesek Attila

Képünkön: Kádár, Oláh Andrea, Andreea Huțanu,Pop felállásban lett kupagyőztes az első kiírás szatmárnémeti döntőjében

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...