Bukarestben kezdődik a 3×3-as kosárlabda kupaidény
Utoljára módositva: 2019-08-13 11:16:20

Adina Pop és Kádár Annamária maradtak kerettagok abból a csapatból, amely tavasz elején megnyerte a 3×3-as női kosárlabda Román Kupát.

A sorozat ugyanis ezen a hétvégén kezdődik Bukarestben az első tornával, a Szatmárnémeti VSK pedig Pop, Kádár, Szmutku Renáta, Medvei Melissza felállásban fog játszani. Ez a keret tehát megegyezik azzal a négyessel, amely az első nyolc között zárt hónap elején a honi bajnokságban.

A román szövetség (FRB) a hét elején közölte, hogy augusztus 17. – október 29. között rendezi meg a Román Kupa második kiírását. 19 tornából 16-ot rendez a FRB, további három kupafordulót pedig a Sport Arena szervezet fog megrendezni. Augusztus 17. – október 13. között minden hétvégén rendeznek egy tornát – mindegyiket Bukarestben –, majd két hét szünet után Konstancán zajlik a 17. forduló. Az elődöntő és döntő tornát október 28-án rendezik Bukarestben.

A román élvonalban résztvevő csapatok mindegyike kötelezve van, hogy 3×3-as csapatot is felállítson a kupasorozatra. Viszont ezek a játékosok vélhetően kimaradnak majd a nagycsapat felkészülésből, hiszen október elején rajtolna a Nemzeti Liga is, így az edzésprogram és az első fordulók meccsei is egybe esnek majd a 3×3-as kupafordulókkal.

Pesek Attila

Képünkön: Kádár, Oláh Andrea, Andreea Huțanu,Pop felállásban lett kupagyőztes az első kiírás szatmárnémeti döntőjében

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:20
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...