Bukarestben kezdődik a 3×3-as kosárlabda kupaidény
Utoljára módositva: 2019-08-13 11:16:20

Adina Pop és Kádár Annamária maradtak kerettagok abból a csapatból, amely tavasz elején megnyerte a 3×3-as női kosárlabda Román Kupát.

A sorozat ugyanis ezen a hétvégén kezdődik Bukarestben az első tornával, a Szatmárnémeti VSK pedig Pop, Kádár, Szmutku Renáta, Medvei Melissza felállásban fog játszani. Ez a keret tehát megegyezik azzal a négyessel, amely az első nyolc között zárt hónap elején a honi bajnokságban.

A román szövetség (FRB) a hét elején közölte, hogy augusztus 17. – október 29. között rendezi meg a Román Kupa második kiírását. 19 tornából 16-ot rendez a FRB, további három kupafordulót pedig a Sport Arena szervezet fog megrendezni. Augusztus 17. – október 13. között minden hétvégén rendeznek egy tornát – mindegyiket Bukarestben –, majd két hét szünet után Konstancán zajlik a 17. forduló. Az elődöntő és döntő tornát október 28-án rendezik Bukarestben.

A román élvonalban résztvevő csapatok mindegyike kötelezve van, hogy 3×3-as csapatot is felállítson a kupasorozatra. Viszont ezek a játékosok vélhetően kimaradnak majd a nagycsapat felkészülésből, hiszen október elején rajtolna a Nemzeti Liga is, így az edzésprogram és az első fordulók meccsei is egybe esnek majd a 3×3-as kupafordulókkal.

Pesek Attila

Képünkön: Kádár, Oláh Andrea, Andreea Huțanu,Pop felállásban lett kupagyőztes az első kiírás szatmárnémeti döntőjében

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...