Buli és eső a SZIN-en
Utoljára módositva: 2014-05-04 19:15:12

Sajnos kifogott az időjárás a Szatmári Ifjúsági Napokat várókon, több ezer helyett csak több százan voltak elég bátrak szabadtéren bulizni.

A Straight Up lépett fel elsőként a fesztivál második napján

Sem a pénteki nyitónapon, sem a szombati második fesztiválnapon nem volt olyan az idő, hogy mindenki, aki szeretett volna, elmenjen a Szatmári Ifjúsági Napokra (SZIN), de még így is négy-ötszázan buliztak az Aquastarban esténként.

A tíz fok körüli hőmérséklet miatt már pénteken is nehezen kezdtek el gyűlni a fesztiválozók, de tizenegy órára már szép számú közönség hullámzott a strand udvarán felállított színpad előtt. Ekkorra a legfázósabbakat is felmelegítette a Hősök rapzenekar, a veszprémi hiphop-os fiúk nagy hangon állítottak emlékművet a magyar rapzenének, pattogós ritmusra mondták el, hogy mit gondolnak a világról, mi vele a bajuk, meg hogy mi az, ami tetszik nekik a XXI. században. Őket a 2008-as televíziós tehetségkutató, a Megasztár egyik döntőse, Fekete Dávid követte. A pénteki est fénypontja DJ Sterbinszky fellépése volt, a magyar lemezlovast a közönség alig akarta leengedni a keverőpult mögül.

DJ Sterbinszkynél mindig ott van a jó party receptje

Buli az esőben

Szombaton sem volt szebb idő, de a bulizni vágyók nem hagyták magukat, a SZIN második napjára valamivel többen mentek el, mint az előző napon. A szatmárnémeti, reggae-t és ska-t játszó Straight Up kezdett, őt Király Viktor követte a fellépők sorában, a Megasztáros fiú egyórás koncertjét követően DJ Gem-B állt a bakelitek mögé és srófolta a hangulatot az égig. Innen azonban eső formájában jött a válasz, a fesztiválozókra érkező kiadós zuhé adta meg a bulin a végszót, az estét záró DJ Justin fellépésére csak a legelszántabbak maradtak.

Kár volt a fesztiválért, hiszen egy eseményszegény időpontra szervezett, jól összerakott műsorsorozat volt, remek helyszínen, megfizethető beugró mellett a lehető legtöbbet nyújtotta, sajnálatos, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt nem tudtak annyian élni a lehetőséggel, mint amennyien szerettek volna.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...