Buli és eső a SZIN-en
Utoljára módositva: 2014-05-04 19:15:12

Sajnos kifogott az időjárás a Szatmári Ifjúsági Napokat várókon, több ezer helyett csak több százan voltak elég bátrak szabadtéren bulizni.

A Straight Up lépett fel elsőként a fesztivál második napján

Sem a pénteki nyitónapon, sem a szombati második fesztiválnapon nem volt olyan az idő, hogy mindenki, aki szeretett volna, elmenjen a Szatmári Ifjúsági Napokra (SZIN), de még így is négy-ötszázan buliztak az Aquastarban esténként.

A tíz fok körüli hőmérséklet miatt már pénteken is nehezen kezdtek el gyűlni a fesztiválozók, de tizenegy órára már szép számú közönség hullámzott a strand udvarán felállított színpad előtt. Ekkorra a legfázósabbakat is felmelegítette a Hősök rapzenekar, a veszprémi hiphop-os fiúk nagy hangon állítottak emlékművet a magyar rapzenének, pattogós ritmusra mondták el, hogy mit gondolnak a világról, mi vele a bajuk, meg hogy mi az, ami tetszik nekik a XXI. században. Őket a 2008-as televíziós tehetségkutató, a Megasztár egyik döntőse, Fekete Dávid követte. A pénteki est fénypontja DJ Sterbinszky fellépése volt, a magyar lemezlovast a közönség alig akarta leengedni a keverőpult mögül.

DJ Sterbinszkynél mindig ott van a jó party receptje

Buli az esőben

Szombaton sem volt szebb idő, de a bulizni vágyók nem hagyták magukat, a SZIN második napjára valamivel többen mentek el, mint az előző napon. A szatmárnémeti, reggae-t és ska-t játszó Straight Up kezdett, őt Király Viktor követte a fellépők sorában, a Megasztáros fiú egyórás koncertjét követően DJ Gem-B állt a bakelitek mögé és srófolta a hangulatot az égig. Innen azonban eső formájában jött a válasz, a fesztiválozókra érkező kiadós zuhé adta meg a bulin a végszót, az estét záró DJ Justin fellépésére csak a legelszántabbak maradtak.

Kár volt a fesztiválért, hiszen egy eseményszegény időpontra szervezett, jól összerakott műsorsorozat volt, remek helyszínen, megfizethető beugró mellett a lehető legtöbbet nyújtotta, sajnálatos, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt nem tudtak annyian élni a lehetőséggel, mint amennyien szerettek volna.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...