Bulival zárták a motoros szezont
Utoljára módositva: 2018-10-11 12:53:14

Jó hangulatú, főzőcskézéssel egybekötött bulival zárták az idei motoros szezont a nagykárolyi Viking MC tagjai.

A nagykárolyi motoros baráti társaság minden év tavaszán nagyszabású, motorszenteléssel egybekötött szezonnyitó akciót szervez, amin nem csak a helyi motorosok vesznek részt, hanem az ország több pontjáról és Magyarországról is érkeznek hozzájuk. A motoros szezon ideje alatt a különböző túrákon kívül több karitatív akcióban is részt vettek a nagykárolyiak. Rendszeresen támogatták a Könnycsepp Egyesület kis neveltjeit, valamint kilátogattak Bobáldra is, ahol a Werdnig–Hoffmann Egyesület táborában vendégeskedőket örvendeztették meg. Az idei szezon végén, az elmúlt hétvégén egy szabadtéri programot rendeztek, amelyre az Împreună-Egymásért Egyesület tagjait, valamint a Könnycsepp Egyesület védenceit is meghívták.

„Mivel már több ízben is támogatták a gyerekotthont, így nem ért teljesen váratlanul a meghívásuk, hogy vegyünk részt a gyerekeinkkel a bulin. Természetesen nagy örömmel fogadták a srácok, hogy megyünk a motorosokhoz látogatóba. Volt sok sütemény, finom ebéd, játék, móka és viháncolás, sőt, útravalót is kapott a csapat mogyorókrém és sós pálcika formájában. A gyerekek nevében is hálás köszönet a fiúknak. Illa berek, nádak, erek/ A motorosok jó emberek! Fastus mi készen állunk a folytatásra” — írta közösségi felületén az Împreună-Egymásért Egyesület csapata.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 22.
Legmerészebb álmait is megvalósíthatja ma, bár tény, hogy keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de nem fogja sajnálni a befektetett energiát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...