Buliznál? Jelentkezz a Szatmári Diáknapokra!
Utoljára módositva: 2019-05-30 17:10:06

Egy egész hétvégényi szórakozás és kaland vár rád meg a haverokra, s ha jól ügyeskedtek-kreatívkodtok, a buli Erdély egyik legmenőbb fesztiválján, a VIBE-on folytatódhat.

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés június 6. és 9. között ismét megrendezi a helyi középiskolások egyik kedvenc hétvégéjét, a Szatmári Diáknapokat. És van egy még jobb hír: a csapatok, amelyek szeretnének ringbe szállni a diáknapokon, már most leadhatják jelentkezésüket — a tét pedig nem kicsi, a legjobbak ugyanis Erdély egyik legmenőbb fesztiváljára, a VIBE-ra nyernek bérleteket.

Légy te is részese egy fantasztikus diáknapi élménynek! Ne habozz, szedj össze egy 12–14 főből álló csapatot, és jelentkezzetek a Szatmári Diáknapokra! Június 6–9. között bebizonyíthatjátok, hogy nemcsak az ügyességi és kreatív feladatokban tudtok jól teljesíteni, de csapatként is igazán jól működtök együtt — üzenik a szervezők a még vacilláló fiataloknak. Ha az egész hétvégényi szórakozás nem volna elég motiváló, akkor azt is eláruljuk, hogy a kihívások során a legjobban teljesítő csapat számára a buli pörög tovább, ugyanis a tagok egy-egy, a VIBE Fesztiválra szóló bérlettel térhetnek haza.

A jelentkezőknek nincs más dolguk, mint kitölteni a https://urlzs.com/geQyR oldalon elérhető online dokumentumot, illetve összedobni fejenként 35 lejt, amelyért cserébe a pólók, a karkötők, nyakba akasztók mellett a péntek esti bulira szóló belépő is biztosítva van. És nem is akármilyen buli lesz ez, ugyanis a zenét 23 órától az egészen egyedülálló műfajt képviselő DJ Tőtöttcigi fogja szolgáltatni. A fiatalok egyik kedvenc DJ-je egy üzenetet is küldött a szatmáriaknak, amit a https://urlzs.com/98CbE oldalon nézhetsz meg. Persze nemcsak azok vehetnek részt a csapatösszerázó partin, akiknek a csuklóján ott virít a karszalag, hanem azok is, akik csak szeretnének egy oltárit bulizni, nekik azonban egy 15 lejes beugróval kell számolniuk.

Június 6-án tehát indul a banzáj, de addig is keresd a Rókát! Hogy miféle Rókát? Hát a diáknapok arcát, ugyanis ahol a vörös ravaszdi megjelenik, ott további információkat is találsz a programsorozatról.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adományozni ünnepekkor?
Igen, ilyenkor mindig nagyobb hangsúlyt fektetek az adományozásra.
Előfordul, hogy valamely felhívás kapcsán én is adományozok
Ugyanúgy adományzok egész évben
Nem adományozok se ünnepekkor, se máskor
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. december 12.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...