Buszjegygondok Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2014-02-07 20:39:42

Meghibásodott, pénzt elnyelő, de jegyet nem adó automatákra panaszkodnak az utasok. A 0261-721971-es telefonszámot kell ilyenkor hívni.

 

„A pénzt elnyeli ugyan a Transurban járataira menetjegyet árusító automata, jegyet viszont nem ad” — panaszkodtak az elmúlt napokban a város több pontjáról is a buszozók. Pénz és jegy nélkül maradtak a Decebal híd lábánál lévő buszmegállóban felállított automatát használók, a Károlyi úti, 15-ös lakótelepi egyik buszmegállóban sem üzemelt megfelelő módon a jegykiadó, de hoppon maradtak páran, akik a Május 14 lakótelepi buszmegállóban akartak jegyet váltani.

Simion Ivan, a szatmárnémeti közszállítási vállalat vezérigazgatója a felmerült problémával kapcsolatban lapunk megkeresésére elmondta: a vállalathoz nem jutott el a probléma híre, az ilyenkor használatos ügyféltelefon számát senki nem tárcsázta emiatt.

— Van néhány kolléga, akiknek csak az a dolguk, hogy az automata meghibásodásait kijavítsák, a pénzes tartályt kiürítsék, vagy a gépet jeggyel feltöltsék — tájékoztatott a napi rutinról a vezérigazgató —, tíz perc alatt a város bármelyik buszmegállójába odaérhetnek, ha hívják őket.

Aki bármiféle problémát tapasztal a jegyautomaták körül Szatmárnémetiben, hívja a 0261 721 971 -es telefonszámot, amely mellesleg minden automatára kiragasztott használati útmutató alján is fel van tüntetve.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...