Buszjegygondok Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2014-02-07 20:39:42

Meghibásodott, pénzt elnyelő, de jegyet nem adó automatákra panaszkodnak az utasok. A 0261-721971-es telefonszámot kell ilyenkor hívni.

 

„A pénzt elnyeli ugyan a Transurban járataira menetjegyet árusító automata, jegyet viszont nem ad” — panaszkodtak az elmúlt napokban a város több pontjáról is a buszozók. Pénz és jegy nélkül maradtak a Decebal híd lábánál lévő buszmegállóban felállított automatát használók, a Károlyi úti, 15-ös lakótelepi egyik buszmegállóban sem üzemelt megfelelő módon a jegykiadó, de hoppon maradtak páran, akik a Május 14 lakótelepi buszmegállóban akartak jegyet váltani.

Simion Ivan, a szatmárnémeti közszállítási vállalat vezérigazgatója a felmerült problémával kapcsolatban lapunk megkeresésére elmondta: a vállalathoz nem jutott el a probléma híre, az ilyenkor használatos ügyféltelefon számát senki nem tárcsázta emiatt.

— Van néhány kolléga, akiknek csak az a dolguk, hogy az automata meghibásodásait kijavítsák, a pénzes tartályt kiürítsék, vagy a gépet jeggyel feltöltsék — tájékoztatott a napi rutinról a vezérigazgató —, tíz perc alatt a város bármelyik buszmegállójába odaérhetnek, ha hívják őket.

Aki bármiféle problémát tapasztal a jegyautomaták körül Szatmárnémetiben, hívja a 0261 721 971 -es telefonszámot, amely mellesleg minden automatára kiragasztott használati útmutató alján is fel van tüntetve.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mivel leped meg a párod Valentin-nap alkalmából?
Mozival
Romantikus vacsorával
Virággal vagy édességgel
Ékszerrel
Nem szoktuk ünnepelni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...