Buszjegygondok Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2014-02-07 20:39:42

Meghibásodott, pénzt elnyelő, de jegyet nem adó automatákra panaszkodnak az utasok. A 0261-721971-es telefonszámot kell ilyenkor hívni.

 

„A pénzt elnyeli ugyan a Transurban járataira menetjegyet árusító automata, jegyet viszont nem ad” — panaszkodtak az elmúlt napokban a város több pontjáról is a buszozók. Pénz és jegy nélkül maradtak a Decebal híd lábánál lévő buszmegállóban felállított automatát használók, a Károlyi úti, 15-ös lakótelepi egyik buszmegállóban sem üzemelt megfelelő módon a jegykiadó, de hoppon maradtak páran, akik a Május 14 lakótelepi buszmegállóban akartak jegyet váltani.

Simion Ivan, a szatmárnémeti közszállítási vállalat vezérigazgatója a felmerült problémával kapcsolatban lapunk megkeresésére elmondta: a vállalathoz nem jutott el a probléma híre, az ilyenkor használatos ügyféltelefon számát senki nem tárcsázta emiatt.

— Van néhány kolléga, akiknek csak az a dolguk, hogy az automata meghibásodásait kijavítsák, a pénzes tartályt kiürítsék, vagy a gépet jeggyel feltöltsék — tájékoztatott a napi rutinról a vezérigazgató —, tíz perc alatt a város bármelyik buszmegállójába odaérhetnek, ha hívják őket.

Aki bármiféle problémát tapasztal a jegyautomaták körül Szatmárnémetiben, hívja a 0261 721 971 -es telefonszámot, amely mellesleg minden automatára kiragasztott használati útmutató alján is fel van tüntetve.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...