Céges pólókból adomány
Utoljára módositva: 2018-04-26 10:13:20

Március vége óta zajlik a szatmárnémeti Safety Center Kft. jótékonysági akciója, a cég a tavasz és a nyár folyamán, augusztus végéig értékesített pólók árának öt százalékából kisiskolásoknak adományozna iskolai felszereléseket.

Kallós Péter, a cég tulajdonosa beszélt lapunknak a kezdeményezésről, aki elmondta, hogy akciójukba bevonták a Hans Lindner Alapítványt és a Máltai Szeretetszolgálat szatmárnémeti önkénteseinek csapatát, ezek pártfogoltjai kapnák meg szeptember elején a cég felajánlásait. „Úgy gondoltuk, segítené a szegény gyerekek iskolába járási kedvét, ha az iskolai átlagnak megfelelő minőségű tanszerekkel a táskájukban járhatnának be az órákra, ugyanolyan jó minőségű tornaszereik, iskolatáskájuk lenne, mint tehetősebb társaiknak. A nélkülöző családoknak a mindennapi megélhetés is megterhelő, pláne az iskolakezdéskor vagy tanévkezdéskor felmerülő kiadások, ezen szeretnénk ezzel az akciónkkal enyhíteni” — mondta el Kallós Péter.

A Safety Center Kft. munkaközösségek számára készített egyen- és biztonsági ruházat forgalmazásával foglalkozik, a vezetés azért döntött a pólóeladásokból származó bevételek iskolásokkal való megosztása mellett, mert a meleg időszakban főleg ezeket keresik a szatmári cégek, ebből származik a nagyobb bevétel, ebből tudnak majd ősszel több gyereknek adományt biztosítani.

A munkaruházati cég főleg a kéz-, a láb- és a fejvédelemre szakosodott, bár teljes körű védelmet biztosít céges munkaközösségek számára, a cég által kiválasztott színben, a cég nevével és logójával ellátott munkaruházatot forgalmaznak. Kizárólag külföldi beszállítókkal dolgoznak, a Fruit of the Loom, a Sol`s vagy a Gildan ruházati cikkeit látják el a megrendelők által kért céges elemekkel, cégnévvel vagy céglogóval.

Épp zajló adománygyűjtő akciójukkal kettős a céljuk, mutatott rá a cégvezető, ugyanis maguk is tapasztalták a Szatmár megyére is jellemző munkaerőhiányt, és úgy gondolják, ha a nehezebb sorsú gyerekek nem lógnak ki az iskolai standardokból azért, mert nem engedhetik meg maguknak ugyanazt a minőségű felszerelést, mint társaik, szívesebben is járnak majd iskolába. Kallós Péter szerint a felnőttkori elhelyezkedés egyik alapeleme az iskolában szerzett tudás, illetve a régió egésze számára a gazdasági fellendülés és az egészséges céges környezet kulcsa a szakképzett munkaerő.

A nyár folyamán, az adománygyűjtési akció teljében céglátogatást is szervezni fognak diákok számára, a gyerekek a Safety Center Szatmárnémeti, Aurel Vlaicu utca 52. szám alatti székhelyén ismerkedhetnek meg a cégnél folyó munkával, a www.safety-center.ro weboldalon pedig a termékskálával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Kókusz Kokó, a kis sárkány - Irány a dzsungel
Ma, 13:00
Készüljetek fel a valaha volt legtüzesebb vakációra! Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól. A kis tűzokádó sárkány bár számos történetet halott már nagypapájától a goromba vízi sárkányokról, eddig eggyel sem találkozott, most azonban útjukat állja néhány jól megtermett példány, így hajójuknak új útvonalat kell keresni. Az ismeretlen vizeken váratlanul léket kapnak, amiért a gyanú szerint
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Dermesztő hajsza
Ma, 21:00
A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...