Céges pólókból adomány
Utoljára módositva: 2018-04-26 10:13:20

Március vége óta zajlik a szatmárnémeti Safety Center Kft. jótékonysági akciója, a cég a tavasz és a nyár folyamán, augusztus végéig értékesített pólók árának öt százalékából kisiskolásoknak adományozna iskolai felszereléseket.

Kallós Péter, a cég tulajdonosa beszélt lapunknak a kezdeményezésről, aki elmondta, hogy akciójukba bevonták a Hans Lindner Alapítványt és a Máltai Szeretetszolgálat szatmárnémeti önkénteseinek csapatát, ezek pártfogoltjai kapnák meg szeptember elején a cég felajánlásait. „Úgy gondoltuk, segítené a szegény gyerekek iskolába járási kedvét, ha az iskolai átlagnak megfelelő minőségű tanszerekkel a táskájukban járhatnának be az órákra, ugyanolyan jó minőségű tornaszereik, iskolatáskájuk lenne, mint tehetősebb társaiknak. A nélkülöző családoknak a mindennapi megélhetés is megterhelő, pláne az iskolakezdéskor vagy tanévkezdéskor felmerülő kiadások, ezen szeretnénk ezzel az akciónkkal enyhíteni” — mondta el Kallós Péter.

A Safety Center Kft. munkaközösségek számára készített egyen- és biztonsági ruházat forgalmazásával foglalkozik, a vezetés azért döntött a pólóeladásokból származó bevételek iskolásokkal való megosztása mellett, mert a meleg időszakban főleg ezeket keresik a szatmári cégek, ebből származik a nagyobb bevétel, ebből tudnak majd ősszel több gyereknek adományt biztosítani.

A munkaruházati cég főleg a kéz-, a láb- és a fejvédelemre szakosodott, bár teljes körű védelmet biztosít céges munkaközösségek számára, a cég által kiválasztott színben, a cég nevével és logójával ellátott munkaruházatot forgalmaznak. Kizárólag külföldi beszállítókkal dolgoznak, a Fruit of the Loom, a Sol`s vagy a Gildan ruházati cikkeit látják el a megrendelők által kért céges elemekkel, cégnévvel vagy céglogóval.

Épp zajló adománygyűjtő akciójukkal kettős a céljuk, mutatott rá a cégvezető, ugyanis maguk is tapasztalták a Szatmár megyére is jellemző munkaerőhiányt, és úgy gondolják, ha a nehezebb sorsú gyerekek nem lógnak ki az iskolai standardokból azért, mert nem engedhetik meg maguknak ugyanazt a minőségű felszerelést, mint társaik, szívesebben is járnak majd iskolába. Kallós Péter szerint a felnőttkori elhelyezkedés egyik alapeleme az iskolában szerzett tudás, illetve a régió egésze számára a gazdasági fellendülés és az egészséges céges környezet kulcsa a szakképzett munkaerő.

A nyár folyamán, az adománygyűjtési akció teljében céglátogatást is szervezni fognak diákok számára, a gyerekek a Safety Center Szatmárnémeti, Aurel Vlaicu utca 52. szám alatti székhelyén ismerkedhetnek meg a cégnél folyó munkával, a www.safety-center.ro weboldalon pedig a termékskálával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Elliot, a legkisebb rénszarvas
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. november 19.
Jó lenne tudatosítanod, a verseny spirituális szempontból nem létezik. Nem kell legyőznöd senkit, és nem kell elvenned semmit senkitől. Az élet folyamatosan tolja eléd a lehetőségeket, és folyamatosan tolja eléd mindazt, amire szükséged van. Figyeld meg, ahogy ma estig minden szükséges felbukkan az életedben.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. november 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...