Céges pólókból adomány
Utoljára módositva: 2018-04-26 10:13:20

Március vége óta zajlik a szatmárnémeti Safety Center Kft. jótékonysági akciója, a cég a tavasz és a nyár folyamán, augusztus végéig értékesített pólók árának öt százalékából kisiskolásoknak adományozna iskolai felszereléseket.

Kallós Péter, a cég tulajdonosa beszélt lapunknak a kezdeményezésről, aki elmondta, hogy akciójukba bevonták a Hans Lindner Alapítványt és a Máltai Szeretetszolgálat szatmárnémeti önkénteseinek csapatát, ezek pártfogoltjai kapnák meg szeptember elején a cég felajánlásait. „Úgy gondoltuk, segítené a szegény gyerekek iskolába járási kedvét, ha az iskolai átlagnak megfelelő minőségű tanszerekkel a táskájukban járhatnának be az órákra, ugyanolyan jó minőségű tornaszereik, iskolatáskájuk lenne, mint tehetősebb társaiknak. A nélkülöző családoknak a mindennapi megélhetés is megterhelő, pláne az iskolakezdéskor vagy tanévkezdéskor felmerülő kiadások, ezen szeretnénk ezzel az akciónkkal enyhíteni” — mondta el Kallós Péter.

A Safety Center Kft. munkaközösségek számára készített egyen- és biztonsági ruházat forgalmazásával foglalkozik, a vezetés azért döntött a pólóeladásokból származó bevételek iskolásokkal való megosztása mellett, mert a meleg időszakban főleg ezeket keresik a szatmári cégek, ebből származik a nagyobb bevétel, ebből tudnak majd ősszel több gyereknek adományt biztosítani.

A munkaruházati cég főleg a kéz-, a láb- és a fejvédelemre szakosodott, bár teljes körű védelmet biztosít céges munkaközösségek számára, a cég által kiválasztott színben, a cég nevével és logójával ellátott munkaruházatot forgalmaznak. Kizárólag külföldi beszállítókkal dolgoznak, a Fruit of the Loom, a Sol`s vagy a Gildan ruházati cikkeit látják el a megrendelők által kért céges elemekkel, cégnévvel vagy céglogóval.

Épp zajló adománygyűjtő akciójukkal kettős a céljuk, mutatott rá a cégvezető, ugyanis maguk is tapasztalták a Szatmár megyére is jellemző munkaerőhiányt, és úgy gondolják, ha a nehezebb sorsú gyerekek nem lógnak ki az iskolai standardokból azért, mert nem engedhetik meg maguknak ugyanazt a minőségű felszerelést, mint társaik, szívesebben is járnak majd iskolába. Kallós Péter szerint a felnőttkori elhelyezkedés egyik alapeleme az iskolában szerzett tudás, illetve a régió egésze számára a gazdasági fellendülés és az egészséges céges környezet kulcsa a szakképzett munkaerő.

A nyár folyamán, az adománygyűjtési akció teljében céglátogatást is szervezni fognak diákok számára, a gyerekek a Safety Center Szatmárnémeti, Aurel Vlaicu utca 52. szám alatti székhelyén ismerkedhetnek meg a cégnél folyó munkával, a www.safety-center.ro weboldalon pedig a termékskálával.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál fesztiválokra járni?
Igen, mert ott baráti társasággal bulizhatunk.
Nem, legfennebb néhány koncertre látogatok csak ki a barátokkal.
Már év elején megtervezzük, hogy milyen fesztiválokon veszünk részt.
Jobban szeretem a családi programokat.
Fesztiválok helyett a pihenést helyezem előtérbe.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. július 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...