Céginformáció sms-ben
Utoljára módositva: 2013-05-01 13:22:37

Az Országos Adó- és Pénzügyi Hivatal legújabb szolgáltatásának köszönhetően már sms-ben is kérhetők cégekkel kapcsolatos információk.

Azok az adófizető magánszemélyek illetve vállalatok, amelyeket érdekel, hogy egy másik cég működik-e vagy inaktív, vagy milyen áfarendszerben működik, ezentúl sms-ben is megkaphatják ezt az információt, ha elküldik az 1300-as számra az illető cég pénzügyi azonosító kódját – jelentette be kedden az adóhivatal (ANAF). A szolgáltatást az adóhivatal fejlesztette ki a Speciális Távközlési Szolgáltatóval együtt, és a bejelentés szerint tegnaptól már igénybe vehető. Az sms-ben megkapott információk megegyeznek az ANAF adatbázisában található információkkal. A szolgáltatás kezdetben csak az Orange és a Vodafone mobilhálózatából érhető el, később kiterjesztik más hálózatokra is. A tájékoztató sms-szolgáltás árát a mobilszolgáltatók szabják meg. Ezekhez az információkhoz ingyen is hozzá lehet jutni az adóhivatal weboldalán.www.anaf.ro.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alita: A harc angyala
Ma, 21:00
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlék
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...