Cigarettacsempészettel vádolják a sofőrt
Utoljára módositva: 2014-09-17 10:32:48

Cigarettacsempészettel vádolják a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal egyik alkalmazottját.

Cigarettacsempészet a vád a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal egyik sofőrje ellen. P. Jánost napokkal ezelőtt érték tetten, amikor magyarországi otthonából éppen a munkaeszközéül szolgáló hivatali autóba pakolta az otthon tárolt, tetemes mennyiségű dohányárut. A sofőr ellen a magyarországi hatóságok eljárást kezdeményeztek, a nagykárolyi önkormányzat tulajdonában lévő Ford Mondeo márkájú személygépkocsit és a saját tulajdonú autóját a magyar hatóságok lefoglalták. Kovács Jenőt, Nagykároly polgármesterét is kellemetlen helyzetbe hozta az eset, politikai ellenfelei ugyanis megpróbálnak tőkét kovácsolni ebből a helyzetből.

„Nagyon sajnálom emberileg ezt az embert, de úgy tűnik, ennyi az esze. Jancsi jelenleg szabadságon van, a magyar bíróság dönteni fog majd sorsáról. A döntést követően pedig, amennyiben felfüggesztett börtönt kap, azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy akár a kertészetben kapjon munkát. Hiszen neki is kell egy szelet kenyér, még akkor is, ha ekkorát hibázott. Semmilyen törvény nem írja elő, hogy ki kell rúgni tettéért. Jancsi bár közalkalmazott, nem köztisztviselő. Ami viszont meglep, az a helyi román nyelvű hírportál hozzáállása a történethez és a téma tálalási módja. Szívesen megkérdezném annak a portálnak az íróját, hogy azt a témát miért nem reagálták le, amelyik arra vonatkozott, hogy egy helyi, liberális színeket képviselő ülő tanácsos ittas állapotban nyolc autót is összetört, tavaly karácsony és szilveszter között? Az miért nem volt nekik hír? Fontosabb egy sofőr, mint egy tanácsos? Vagy kettős mércével mérnek? Mindenáron a polgármester és az alpolgármester nyakába akarják varrni ezt az ügyet. Mindenkit megnyugtathatok, a hivatal autóját (ami egy 17 éves jármű) vissza fogjuk kapni, ha mégsem, akkor Jancsi ki fogja fizetni, tehát mi nem leszünk megkárosítva” — fogalmazta meg az üggyel kapcsolatos álláspontját Kovács Jenő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 23.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...