Cigarettás zabpehely – ismét rekord Halminál
Utoljára módositva: 2017-12-29 16:56:10

Cigifogások szempontjából rekordokban bővelkedett az idei év a halmi határátkelőnél, ahol tegnap ismét hatalmas mennyiségre, 200 000 csomagra bukkantak — ez alkalommal zabpelyhes dobozokban elrejtve. A szerbiai rendszámú, pótkocsis Scania kamiont vezető 40 éves M. Ivan szerb állampolgár hajnali 1 órakor akart Románia területére belépni — a fuvarlevél szerint zabpelyhet szállított Oroszországból. Mivel felmerült annak a gyanúja, hogy a kamionban és/vagy a pótkocsiban nagyobb mennyiségű csempészcigaretta lehet elrejtve, a határrendészek és vámosok tüzetesen átvizsgálták a szállítmányt, nem is eredménytelenül, hiszen szinte a teljes rakományt Marble és Ahima márkájú, ukrán dohánytermék alkotta — a zabpelyhes dobozokba szépen becsomagolva, lefóliázva, raklapokra téve, ahogy az illik. A hatóság a cigarettamennyiséget elkobozta, ugyanakkor a szatmári ügyészek vezetésével nyomozást indítottak a nagyszabású csempészakcióban érintett valamennyi személy azonossága kiderítése érdekében.
Szeptember végén szintén rekordmennyiségű, 249 000 csomag cigarettát találtak abban a két máramarosi férfi által vezetett, Volvo típusú, pótkocsis teherautóban, amely faaprólékot szállított, míg április végén 112 100 csomag urán cigarettát akartak az országba csempészni egy grillezésre való faszenet Magyarországra szállító kamionban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:30
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:30
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 21.
Egy új ismeretség, bár még csak felszínes, mélyen felkavarja, kitölti minden gondolatát, és nem érti, hogyan érhette be eddig kevesebbel.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...