Címvédésre készül Bodó
Utoljára módositva: 2014-03-09 17:45:25

Hazai közönség előtt védheti meg korosztályos bajnoki címét a Szatmárnémeti SK tőrvívója, Bodó Benjámin, ugyanis hétfőn kezdődik a Csipler Sándor Vívóteremben a kadettek egyéni országos tornája.

Bodó Benjámin

A Lengyel Éva, File Attila, Izsáki Arnold edzőhármas tanítványa tavaly jó formában vívott, idén is részt vett nemzetközi versenyeken, a rangos pozsonyi tornán a 38. lett, míg a Szatmárnémeti Kupát megnyerte. Mellette Pop Edwin, Steven Pop, Bódi Dávid, Muszka Botond és Tudor Surducan még fiatalok a 17 éves korosztályhoz, a dobogó közeli eredmény kellemes meglepetés lenne a számukról. Kedden a csapatversenyt rendezik. Tavaly Bodó, Sebastian Flucuş, Bartók Alpár felállásban bajnoki címet szerzett az SK, idén viszont az edzők kiegyeznének egy dobogós, vagy ahhoz közeli helyezéssel is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 17:00
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 19:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 21:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...