Címvédésre készül Bodó
Utoljára módositva: 2014-03-09 17:45:25

Hazai közönség előtt védheti meg korosztályos bajnoki címét a Szatmárnémeti SK tőrvívója, Bodó Benjámin, ugyanis hétfőn kezdődik a Csipler Sándor Vívóteremben a kadettek egyéni országos tornája.

Bodó Benjámin

A Lengyel Éva, File Attila, Izsáki Arnold edzőhármas tanítványa tavaly jó formában vívott, idén is részt vett nemzetközi versenyeken, a rangos pozsonyi tornán a 38. lett, míg a Szatmárnémeti Kupát megnyerte. Mellette Pop Edwin, Steven Pop, Bódi Dávid, Muszka Botond és Tudor Surducan még fiatalok a 17 éves korosztályhoz, a dobogó közeli eredmény kellemes meglepetés lenne a számukról. Kedden a csapatversenyt rendezik. Tavaly Bodó, Sebastian Flucuş, Bartók Alpár felállásban bajnoki címet szerzett az SK, idén viszont az edzők kiegyeznének egy dobogós, vagy ahhoz közeli helyezéssel is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...