Claudia Popnak véget ért az idény
Utoljára módositva: 2012-05-01 14:26:21

Biztosan nem lép pályára a CSM Târgovişte elleni döntőben a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának egyik legjobbja, a válogatott Claudia Pop (képünkön). A 23 éves bedobó (forward) az elmúlt szombaton, az Aradi ICIM elleni utolsó elődöntős meccs első másodperceiben sérült meg, a hét elején pedig Bukarestben vizsgálták meg a lábát. „Egyelőre nem tudtak mondani semmit az orvosok. Oly annyira fel van dagadva a térde, hogy nem látszik tisztán az MRI–felvételeken sem, hogy volt–e törés, vagy szakadás” – mondta lapunknak Dan Fleşeriu edző, aki hozzátette: „Sajnos, 100 százalék, hogy Claunak ezzel befejeződött az idény. A döntőben nem lép pályára.” A szakvezető ezért már a megfelelő helyettesítésén gondolkozik, hiszen az egyik legjobb játékosa dőlt ki a sorból, és ezzel a játékoskeret is megcsappant. „Hatalmas veszteség számunkra, hogy Clau nem lesz a pályán az utolsó meccseken. Viszont a lányok Aradon is remekül teljesítettek a hiányában, remélem ez megtörténik majd a Târgovişte elleni párharcban is” – folytatta Fleşeriu.

A döntő három nyert mérkőzésig tart, tehát sokkal fárasztóbb csapata vár a lányokra, és éppen ezért aggódik az edző is. „Mindkét aradi meccsen jól kezdtünk, viszont amint az ellenfél felgyorsította a játékot, úgy mi estünk vissza. Szerencsére nekünk jobb volt a kispadunk az ICIM–éhez képest, ezzel magyarázható a sikerünk. Târgovişte ellen viszont teljesen más lesz a helyzet, hiszen a CSM–nek erősebb játékoskerete van a miénkhez képest. Tartok tőle, ha a Târgovişte felgyorsítja a játékot, akkor mi szenvedni fogunk” – mondta a szatmári edző.

A csapat egyébként csak az első meccs napján, csütörtök reggel utazik a dâmboviţai településre. Repülővel utaznak Bukarestig, onnan még egy óra buszozás vár a lányokra Târgovişteig. „Kiszámoltuk, hogy a költségek ugyanazok, mintha busszal mennénk odáig, több mint 12 órát. Így legtöbb 4 órát utazunk” – tette hozzá Fleşeriu.

A finálé csütörtökön 19 órakor kezdődik a târgoviştei sportcsarnokban, és pénteken folytatódik ugyanott, ugyancsak 19 órától. Mindkét találkozót a Digi Sport 2 közvetíti.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...