Cosmin Bodea marad
Utoljára módositva: 2014-09-15 16:45:43

A csalódást keltő idényrajt ellenére nem változtat a szakmai stábon a Szatmárnémeti FC Olimpia vezetősége, csal a fizetéseket csökkentik.

Cosmin Bodea még élvezi a klub vezetőségének a bizalmát

Nem változtat a Szatmárnémeti FC Olimpia vezetősége a labdarúgócsapat szakmai stábján, viszont a fizetéseket harminc százalékkal csökkentik, továbbá nem lesznek meccsprémiumok, míg az együttes nem hozza be a hat pontos hátrányát a bajnokságban. Ezt mondta a hétfői sajtótájékoztatón Dan Domuţa Băbuţ klubelnök, illetve Ioan Câmpan, az FC Olimpia igazgatótanácsának az elnöke.

Mint ismeretes, a másodosztályos alakulat rendkívül gyengén kezdte az idényt. A bajnokságban a Liga 2-ben újonc csapatok, a Karánsebesi FC és a Fortuna Poiana Câmpina verte 1–0-ra, illetve 2–0-ra, míg a Román kupából a harmadosztályos Nemeszsuki Unirea búcsúztatta a szatmári legénységet.

„Nem lehetünk elégedettek ezzel a teljesítménnyel, de nem lenne szakszerű, ha három meccs után edzőt váltanánk” – mondta Domuţa Băbuţ, aki hozzátette, Bodea igazoltan hiányzott a sajtótájékoztatóról, ugyanis gyermeke tanévnyitó ünnepségén volt jelen Nagyváradon. „A csapat most mindent meg kell tegyen, hogy behozza a hat pontos lemaradást a bajnokságban. Addig nem lesznek meccsprémiumok és a fizetéseket is 30 százalékkal csökkentjük. Remélem, hogy a fiúk megértik, hogy ezzel a hozzáállással nem lehet folytatni, több munkára és komolyságra van szükség” – folytatta a klubelnök. Ugyanakkor védték az újoncokat is, szerintük Apostu és Laso még nem mutatták meg tudásuk legjavát, másrészt Bic az egyik legjobb másodosztályos kadett korosztályos játékos. Továbbá hamarosan véglegesítik Brata szerződtetését és két ifi válogatott labdarúgóval erősítenék a keretet.

Domuţa Băbuţ és Câmpan remélik, hogy az első hazai bajnoki az első pontokat is meghozza, szombat délelőtt ugyanis a harmadik Liga 2-es újonc, a Pankotai Şoimii látogat Szatmárnémetibe. 5 lej lesz a belépőjegy ára, de keddtől már a 60 lejes bérletet is ki lehet váltani az Olimpia Stadionnál.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...