Cosmin Bodea marad
Utoljára módositva: 2014-09-15 16:45:43

A csalódást keltő idényrajt ellenére nem változtat a szakmai stábon a Szatmárnémeti FC Olimpia vezetősége, csal a fizetéseket csökkentik.

Cosmin Bodea még élvezi a klub vezetőségének a bizalmát

Nem változtat a Szatmárnémeti FC Olimpia vezetősége a labdarúgócsapat szakmai stábján, viszont a fizetéseket harminc százalékkal csökkentik, továbbá nem lesznek meccsprémiumok, míg az együttes nem hozza be a hat pontos hátrányát a bajnokságban. Ezt mondta a hétfői sajtótájékoztatón Dan Domuţa Băbuţ klubelnök, illetve Ioan Câmpan, az FC Olimpia igazgatótanácsának az elnöke.

Mint ismeretes, a másodosztályos alakulat rendkívül gyengén kezdte az idényt. A bajnokságban a Liga 2-ben újonc csapatok, a Karánsebesi FC és a Fortuna Poiana Câmpina verte 1–0-ra, illetve 2–0-ra, míg a Román kupából a harmadosztályos Nemeszsuki Unirea búcsúztatta a szatmári legénységet.

„Nem lehetünk elégedettek ezzel a teljesítménnyel, de nem lenne szakszerű, ha három meccs után edzőt váltanánk” – mondta Domuţa Băbuţ, aki hozzátette, Bodea igazoltan hiányzott a sajtótájékoztatóról, ugyanis gyermeke tanévnyitó ünnepségén volt jelen Nagyváradon. „A csapat most mindent meg kell tegyen, hogy behozza a hat pontos lemaradást a bajnokságban. Addig nem lesznek meccsprémiumok és a fizetéseket is 30 százalékkal csökkentjük. Remélem, hogy a fiúk megértik, hogy ezzel a hozzáállással nem lehet folytatni, több munkára és komolyságra van szükség” – folytatta a klubelnök. Ugyanakkor védték az újoncokat is, szerintük Apostu és Laso még nem mutatták meg tudásuk legjavát, másrészt Bic az egyik legjobb másodosztályos kadett korosztályos játékos. Továbbá hamarosan véglegesítik Brata szerződtetését és két ifi válogatott labdarúgóval erősítenék a keretet.

Domuţa Băbuţ és Câmpan remélik, hogy az első hazai bajnoki az első pontokat is meghozza, szombat délelőtt ugyanis a harmadik Liga 2-es újonc, a Pankotai Şoimii látogat Szatmárnémetibe. 5 lej lesz a belépőjegy ára, de keddtől már a 60 lejes bérletet is ki lehet váltani az Olimpia Stadionnál.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...