Csak személyivel lehet feltöltőkártyát venni
Utoljára módositva: 2019-09-05 17:09:50

Megjelent a Hivatalos Közlönyben, és szerdán hatályba lépett a feltöltőkártyák beszerzését jelentősen szigorító sürgősségi rendelet.

Az előírások szerint 2020. január elsejétől csupán személyi igazolvánnyal lehet mobiltelefonos pre-pay kártyát vásárolni Romániában. A vásárlónak nem elég csak felmutatni a személyi igazolványát, az irat fénymásolatát is le kell adnia az üzletben. Aki jelenleg feltöltőkártyás telefont használ, annak legkésőbb 2020. szeptember elsejéig meg kell adnia a személyes adatait a szolgáltatónak. Az előírások érvényesek a Romániában tartózkodó külföldi állampolgárokra is. A kártya elvesztését kötelező módon jelenteni kell a szolgáltatónak. A sürgősségi rendelet a 112-es egységes segélyhívó szám felhasználóinak helymeghatározását megkönnyítő intézkedéscsomag része. Az intézkedéseket a kormány a caracali tinigyilkosság esetében történtekkel indokolja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...