Csaknem kilenc órán át hallgatta ki a DIICOT Gheorghe Dincă családját
Utoljára módositva: 2019-08-23 09:28:31

Csaknem kilenc órán át hallgatták ki csütörtökön a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészségen (DIICOT) Gheorghe Dincă feleségét és gyerekeit a caracali gyilkosságok kapcsán.

 

A kihallgatást követően a család az ügyészség egyik gépkocsijával hagyta el az intézményt, hogy elkerüljék a rájuk várakozó újságírókat.

Tonel Pop, Luiza Melencu családjának ügyvédje elmondta, hogy Dincă gyerekei (három fiú és egy lány) botrányt okoztak, mert nem tetszett nekik az, hogy ő is részt vett a kihallgatáson.

Az ügyvéd szerint Dincă felesége ‘hazudik’ a történtekkel kapcsolatban, sűrűn ellentmondásokba keveredik.

Tonel Pop úgy véli, hogy Gheorghe Dincă felesége “bizonyítékokat semmisített meg’, és azt kell kinyomozni, hogy ‘véletlenül, vagy akarattal’ tette-e ezt.

Kifejtette: legelőször azt nyilatkozták, hogy Dincă egy mintaférj és apa volt, de később ezt árnyalták, és az ő kérdései nyomán az eredeti vallomások ‘teljesen megváltoztak’.

 

Gheorghe Dincă beismerte, hogy július 25-én déli 12 óra körül meggyilkolta a 15 éves Alexandra Măceşanut, amikor rajtakapta, hogy telefonálni próbál, majd elégette a lány holttestét. Utólag DNS-vizsgálatok is kimutatták, hogy a Dincă házában talált csontmaradványok Alexandrától származnak. Ugyanakkor azt állítja, hogy megölt egy második lányt is, a 18 éves Luiza Melencut, aki még áprilisban tűnt el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...