Családi nap a Beatricével
Utoljára módositva: 2019-06-26 11:09:17

Az RMDSZ börvelyi szervezete Családi Nappal kedveskedik a község lakosainak. A közösségi ünnepet június 30-án tartják, immár a 9. alkalommal.

Ennek az ünnepségnek az a lényege, hogy a család valamennyi tagjának igyekeznek kikapcsolódási, szórakozási alkalmat kínálni — hangoztatja rendre Kiss Zoltán ötletgazda, szervező, a település polgármestere. Fontos célkitűzésük, hogy a baráti társaságként is működő, civil feladatokat is ellátó RMDSZ-es közösség szervezze ezt a rendezvényt, amely bár méreteit, fellépőinek számát tekintve felér egy falunappal, ellenben a költségeit javarészt közadakozás révén teremtik elő, és a falu pénzét egyebekre, például aszfaltozásra költik el.

A rendezvények sora délután 4 órakor kezdődik: fellépnek a helyi fúvósok, az óvodások, iskolások, a községhez tartozó lucăceni-i mazsorettek, a Bekek Néptáncegyüttes tagjai stb. A labdarúgópályán otthonra lelő alkalmon természetesen készítik majd a börvelyi csodafánkot, de lesz bográcsos főzőverseny is. 18 órakor lép színpadra Szűcs Renáta, a 2016-os Star Academy győztese, 19-kor a helyi fiúk, azaz az Old and Young Boys Band – Börvely. Este 8 órakor kezdődik a Beatrice és Nagy Feró koncertje. A szervezők természetesen mindenkit nagy szeretettel várnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...