Családi Nap Nagy Feróval
Utoljára módositva: 2019-07-02 10:11:33

Ismét megszervezték Börvelyben a Családi Napot. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség helyi szervezete ismét a közösségi rendezvénnyel igyekezett kedveskedni a község lakosainak.

Vasárnap immár kilencedik alkalommal tartották meg a rendezvényt, amelynek lényege, hogy a család valamennyi tagjának kikapcsolódási, szórakozási alkalmat kínál — emelte ki Kiss Zoltán ötletgazda, szervező, a település polgármestere. Fontos célkitűzésük az, hogy a baráti társaságként is működő, civil feladatokat is ellátó RMDSZ-es közösség szervezze ezt a rendezvényt, amely bár méreteit, fellépőinek számát tekintve felér egy falunappal, ellenben a költségeit javarészt közadakozás révén teremtik elő, és a falu pénzét egyebekre, például aszfaltozásra költik.

A rendezvények sora kora délután kezdődött: felléptek a helyi fúvósok, az óvodások, az iskolások, a községhez tartozó lucăceni-i mazsorettek, a Bekek Néptáncegyüttes tagjai stb. A labdarúgópályán otthonra lelő alkalmon természetesen igen sok börvelyi csodafánk készült el, és ez alkalommal is volt bográcsos főzőverseny. Színpadra lépett Szűcs Renáta, a 2016-os Star Academy győztese, majd a helyi Old and Young Boys Band. A Beatrice és Nagy Feró koncertje koronázta meg az idei alkalmat. Több mint ezren énekelték a feledhetetlen nótákat az örök lázadóval — Börvelyben is hatalmas sikert aratott „a nemzet csótánya”, szívesen emlékeztek az ünneplők arra, milyenek is voltak „Azok a boldog szép napok…”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...