Családi Nap Nagy Feróval
Utoljára módositva: 2019-07-02 10:11:33

Ismét megszervezték Börvelyben a Családi Napot. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség helyi szervezete ismét a közösségi rendezvénnyel igyekezett kedveskedni a község lakosainak.

Vasárnap immár kilencedik alkalommal tartották meg a rendezvényt, amelynek lényege, hogy a család valamennyi tagjának kikapcsolódási, szórakozási alkalmat kínál — emelte ki Kiss Zoltán ötletgazda, szervező, a település polgármestere. Fontos célkitűzésük az, hogy a baráti társaságként is működő, civil feladatokat is ellátó RMDSZ-es közösség szervezze ezt a rendezvényt, amely bár méreteit, fellépőinek számát tekintve felér egy falunappal, ellenben a költségeit javarészt közadakozás révén teremtik elő, és a falu pénzét egyebekre, például aszfaltozásra költik.

A rendezvények sora kora délután kezdődött: felléptek a helyi fúvósok, az óvodások, az iskolások, a községhez tartozó lucăceni-i mazsorettek, a Bekek Néptáncegyüttes tagjai stb. A labdarúgópályán otthonra lelő alkalmon természetesen igen sok börvelyi csodafánk készült el, és ez alkalommal is volt bográcsos főzőverseny. Színpadra lépett Szűcs Renáta, a 2016-os Star Academy győztese, majd a helyi Old and Young Boys Band. A Beatrice és Nagy Feró koncertje koronázta meg az idei alkalmat. Több mint ezren énekelték a feledhetetlen nótákat az örök lázadóval — Börvelyben is hatalmas sikert aratott „a nemzet csótánya”, szívesen emlékeztek az ünneplők arra, milyenek is voltak „Azok a boldog szép napok…”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 26.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...