Cseh Laci ötödjére is Európa–bajnok
Utoljára módositva: 2014-08-21 10:20:42

Sorozatban ötödször lett Európa–bajnok 200 méteres vegyesúszásban Cseh László, aki a szám „örökös” címvédőjeként diadalmaskodott a berlini Eb szerdai versenynapján.

Cseh László hatalmas hajrával nyert, talán ő sem hiszi el, hogy ez ötödjére is összejött

A Kőbánya SC 28 éves kiválósága a döntőben pillangón a második, háton az első, majd mellen megint a második helyen haladt, hogy aztán gyorsúszásban, nagyszerű hajrával a legvégén, a legjobb legyen és 1:58.10 perccel nyerjen. Az első négy helyzetet egyébként tizenkilenc tizedmásodperc választott el. Ez volt pályafutásának 12., a magyar úszósportnak pedig a 77. Európa–bajnoki aranyérme 50 méteres medencében.

„A győzelemnek természetesen örülök, az időmnek viszont nagyon nem, az kifejezetten gyenge, ennél jobbat szoktam menni, most fejben nem voltam száz százalékban ott – mondta önkritikusan Cseh László az MTI-nek. – Az első hely végül összejött, de ez kevés lesz a világbajnokságra, ezért is vagyok elégedetlen az időeredménnyel.”

A másik két döntős magyar közül Kozma Dominik járt egészen közel az éremhez, végül azonban be kellett érnie negyedik hellyel 200 m gyorson. Az 1500 m férfi gyors döntőjében viszont elmaradt saját és mások várakozásától is Gyurta Gergely, aki a medencés maratoni számban a 2012-es debreceni kontinensviadalon bronzérmes volt, ezúttal azonban meg kellett elégednie a hatodik hellyel.

Szöveg és fotó: MTI

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 15:00
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...