Cseh Laci ötödjére is Európa–bajnok
Utoljára módositva: 2014-08-21 10:20:42

Sorozatban ötödször lett Európa–bajnok 200 méteres vegyesúszásban Cseh László, aki a szám „örökös” címvédőjeként diadalmaskodott a berlini Eb szerdai versenynapján.

Cseh László hatalmas hajrával nyert, talán ő sem hiszi el, hogy ez ötödjére is összejött

A Kőbánya SC 28 éves kiválósága a döntőben pillangón a második, háton az első, majd mellen megint a második helyen haladt, hogy aztán gyorsúszásban, nagyszerű hajrával a legvégén, a legjobb legyen és 1:58.10 perccel nyerjen. Az első négy helyzetet egyébként tizenkilenc tizedmásodperc választott el. Ez volt pályafutásának 12., a magyar úszósportnak pedig a 77. Európa–bajnoki aranyérme 50 méteres medencében.

„A győzelemnek természetesen örülök, az időmnek viszont nagyon nem, az kifejezetten gyenge, ennél jobbat szoktam menni, most fejben nem voltam száz százalékban ott – mondta önkritikusan Cseh László az MTI-nek. – Az első hely végül összejött, de ez kevés lesz a világbajnokságra, ezért is vagyok elégedetlen az időeredménnyel.”

A másik két döntős magyar közül Kozma Dominik járt egészen közel az éremhez, végül azonban be kellett érnie negyedik hellyel 200 m gyorson. Az 1500 m férfi gyors döntőjében viszont elmaradt saját és mások várakozásától is Gyurta Gergely, aki a medencés maratoni számban a 2012-es debreceni kontinensviadalon bronzérmes volt, ezúttal azonban meg kellett elégednie a hatodik hellyel.

Szöveg és fotó: MTI

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...