Csendőri beavatkozás után meghalt egy pedofíliával gyanúsított férfi
Utoljára módositva: 2019-07-21 05:41:11

csendőrök beavatkozása közben rosszul lett, majd meghalt a kórházban egy férfi, akivel szemben felmerült a gyanú, hogy molesztált egy 12 éves kislányt egy Vatra Dornei-i folklórfesztiválon. Az esetet a katonai ügyészség vizsgálja.

 

A Suceava megyei csendőr-felügyelőség sajtószóvivője, Bogdan Cornaci az AGERPRES hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, a fesztivál közben egy síró kislány édesapja jelentette az ott járőröző két csendőrnek, hogy egy férfi molesztálta a lányát. A csendőrök kiemelték az illetőt a tömegből és mozgásképtelenné tették, mert erőszakosan viselkedett. “A csendőrök beavatkozása közben a férfi rosszul lett, kihívták a mentőt, újraélesztették, bevitték a Vatra Dornei-i kórházba, majd átszállították a suceavai kórházba” – fogalmazott a szóvivő.

 

A férfinak nem volt szívműködése és nem lélegzett, amikor a suceavai kórházhoz került, újraélesztették, szombaton reggel pedig megműtötték, a beavatkozás után azonban meghalt – mondta a kórház sajtószóvivője, Mircea Macovei.

 

A Suceava megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Ionuţ Epureanu szerint az 55 éves férfi ellen már folyamatban volt egy bűnvádi kivizsgálás kiskorúval való szexuális kapcsolat létesítése miatt.

 

A Vatra Dornei-i eset kapcsán a katonai ügyészség vizsgálja ki mind a szexuális bántalmazás, mind a gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúját – mondta még a rendőrségi szóvivő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...