Csendőri beavatkozás után meghalt egy pedofíliával gyanúsított férfi
Utoljára módositva: 2019-07-21 05:41:11

csendőrök beavatkozása közben rosszul lett, majd meghalt a kórházban egy férfi, akivel szemben felmerült a gyanú, hogy molesztált egy 12 éves kislányt egy Vatra Dornei-i folklórfesztiválon. Az esetet a katonai ügyészség vizsgálja.

 

A Suceava megyei csendőr-felügyelőség sajtószóvivője, Bogdan Cornaci az AGERPRES hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, a fesztivál közben egy síró kislány édesapja jelentette az ott járőröző két csendőrnek, hogy egy férfi molesztálta a lányát. A csendőrök kiemelték az illetőt a tömegből és mozgásképtelenné tették, mert erőszakosan viselkedett. “A csendőrök beavatkozása közben a férfi rosszul lett, kihívták a mentőt, újraélesztették, bevitték a Vatra Dornei-i kórházba, majd átszállították a suceavai kórházba” – fogalmazott a szóvivő.

 

A férfinak nem volt szívműködése és nem lélegzett, amikor a suceavai kórházhoz került, újraélesztették, szombaton reggel pedig megműtötték, a beavatkozás után azonban meghalt – mondta a kórház sajtószóvivője, Mircea Macovei.

 

A Suceava megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Ionuţ Epureanu szerint az 55 éves férfi ellen már folyamatban volt egy bűnvádi kivizsgálás kiskorúval való szexuális kapcsolat létesítése miatt.

 

A Vatra Dornei-i eset kapcsán a katonai ügyészség vizsgálja ki mind a szexuális bántalmazás, mind a gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúját – mondta még a rendőrségi szóvivő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Jó srácok
Ma, 19:50
Mennyire alakulhat rosszul egy nap? Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló tinédzser párt. Ám amikor a dolog bődületesen rosszra fordul, a drón tönkre megy, márpedig muszáj kicserélni, mielőtt Max apja hazaér a munkából. A srácok kétségbeesésük
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:35
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...