Csiri-biri Adéllal
Utoljára módositva: 2017-11-10 09:34:04

Mozgásfejlesztős foglalkozásra várja ma 10 órától kezdődően Csobot Adél azokat az 1–4 éves gyerekeket, akiknek a szülei szeretnék, ha csemetéiket a csiri-biri tornamódszerrel játékosan fejlesztenék.

A Nagykárolyi Művelődési Házban szervezett foglalkozás több alkalommal is megrendezésre kerül. Az első alkalom ma lesz, a következők pedig, november: 14-én, 17-én és 21-én, míg decemberben: 5-én, 12-én és 15-én. Egy alkalom ára 20 lej. S hogy mi vár a 45 perces foglalkozás során a gyermekekre? Sok mozgás, jókedv, kúszás, mászás, a térben való mozgás öröme.

A csiri-biri torna több egy kellemes hangzású névnél, ez egy olyan mozgásforma, melyet Magyarországon védjeggyel ellátott mozgásformaként iktattak be. A mozgásfejlesztő torna egy olyan dalolós, mondókázós, örömteli foglalkozás, ahol a program szervezőinek célja szerint a legtöbb gyermek a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal és mozgásfejlesztő eszközökkel ismerkedik meg.

„A foglalkozás felépítése segít, hogy egy visszahúzódó, bátortalan gyermek érdeklődése és figyelme is lehetőleg már a foglalkozás első részében felébredjen. Fontos tudni minden szülőnek, hogy a foglalkozás minden egyes mozzanata fejlesztően fog hatni a gyermek személyiségére, mozgásfejlődésére, ritmusérzékére, zenei hallására, s nem utolsósorban az anya aktív jelenléte ad mindehhez biztonságot” — olvasható a fejlesztojatszohaz.hu oldalon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 22.
Olyasvalakinek próbálja elmagyarázni a véleményét, aki eleve elzárkózik előle. Találja meg mi az oka, hogy így viszonyul Önhöz!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. november 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...