Csiri-biri Adéllal
Utoljára módositva: 2017-11-10 09:34:04

Mozgásfejlesztős foglalkozásra várja ma 10 órától kezdődően Csobot Adél azokat az 1–4 éves gyerekeket, akiknek a szülei szeretnék, ha csemetéiket a csiri-biri tornamódszerrel játékosan fejlesztenék.

A Nagykárolyi Művelődési Házban szervezett foglalkozás több alkalommal is megrendezésre kerül. Az első alkalom ma lesz, a következők pedig, november: 14-én, 17-én és 21-én, míg decemberben: 5-én, 12-én és 15-én. Egy alkalom ára 20 lej. S hogy mi vár a 45 perces foglalkozás során a gyermekekre? Sok mozgás, jókedv, kúszás, mászás, a térben való mozgás öröme.

A csiri-biri torna több egy kellemes hangzású névnél, ez egy olyan mozgásforma, melyet Magyarországon védjeggyel ellátott mozgásformaként iktattak be. A mozgásfejlesztő torna egy olyan dalolós, mondókázós, örömteli foglalkozás, ahol a program szervezőinek célja szerint a legtöbb gyermek a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal és mozgásfejlesztő eszközökkel ismerkedik meg.

„A foglalkozás felépítése segít, hogy egy visszahúzódó, bátortalan gyermek érdeklődése és figyelme is lehetőleg már a foglalkozás első részében felébredjen. Fontos tudni minden szülőnek, hogy a foglalkozás minden egyes mozzanata fejlesztően fog hatni a gyermek személyiségére, mozgásfejlődésére, ritmusérzékére, zenei hallására, s nem utolsósorban az anya aktív jelenléte ad mindehhez biztonságot” — olvasható a fejlesztojatszohaz.hu oldalon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 21.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...