Csiri-biri Adéllal
Utoljára módositva: 2017-11-10 09:34:04

Mozgásfejlesztős foglalkozásra várja ma 10 órától kezdődően Csobot Adél azokat az 1–4 éves gyerekeket, akiknek a szülei szeretnék, ha csemetéiket a csiri-biri tornamódszerrel játékosan fejlesztenék.

A Nagykárolyi Művelődési Házban szervezett foglalkozás több alkalommal is megrendezésre kerül. Az első alkalom ma lesz, a következők pedig, november: 14-én, 17-én és 21-én, míg decemberben: 5-én, 12-én és 15-én. Egy alkalom ára 20 lej. S hogy mi vár a 45 perces foglalkozás során a gyermekekre? Sok mozgás, jókedv, kúszás, mászás, a térben való mozgás öröme.

A csiri-biri torna több egy kellemes hangzású névnél, ez egy olyan mozgásforma, melyet Magyarországon védjeggyel ellátott mozgásformaként iktattak be. A mozgásfejlesztő torna egy olyan dalolós, mondókázós, örömteli foglalkozás, ahol a program szervezőinek célja szerint a legtöbb gyermek a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal és mozgásfejlesztő eszközökkel ismerkedik meg.

„A foglalkozás felépítése segít, hogy egy visszahúzódó, bátortalan gyermek érdeklődése és figyelme is lehetőleg már a foglalkozás első részében felébredjen. Fontos tudni minden szülőnek, hogy a foglalkozás minden egyes mozzanata fejlesztően fog hatni a gyermek személyiségére, mozgásfejlődésére, ritmusérzékére, zenei hallására, s nem utolsósorban az anya aktív jelenléte ad mindehhez biztonságot” — olvasható a fejlesztojatszohaz.hu oldalon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:10
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...