Csobot Adél a legjobb 12-ben
Utoljára módositva: 2012-10-07 20:24:20

Geszti Péter és Malek Miklós kiválasztották azokat, a versenyzőket, akik a legjobb 12 között folytatják. A lányok közül a nagykárolyi Csobot Adél is bekerült a tehetségkutató döntőjébe.

Csobot Adél (középen) kiharcolta a továbbjutást (Fotó: RTL Klub)

Szombat este hat lány és hat fiú várt a Mentorok Házában arra, hogy Malek Miklós, illetve Geszti Péter kiválassza közülük azt a három-három versenyzőt, akik folytathatják az X-Faktor döntőjében. Geszti a fiúk csapatát kapta, míg Malek a lányok közül választhatta ki a továbbjutókat. A rendkívül kiegyenlített mezőnyben végül a nagykárolyi Csobot Adélnak is sikerült a továbbjutás, ezzel egy olyan sikert elérve, amely egyedülálló a kisváros történelmében.

„Nagyon büszke vagyok rá, óriási dolog, hogy 16 ezer versenyzőből bekerült a legjobbak közé. Nagyon izgulok érte, és szorítok neki a továbbiakban is.” – nyilatkozta Szűcs József, a Nagykárolyi Művelődési Központ zene- és énektanára, aki éveken keresztül foglalkozott Adél szakmai képzésével.

A szakember szerint megnyugtató, hogy Adélnak Malek Miklós lett a mentora. „Szerettem volna ha Malek Miklós választaná ki Adélt. Mindez összejött, és úgy érzem, hogy jó kezekbe került. Minél tovább bennmarad, annál többet fejlődhet. – folytatta Szűcs József. Adélnak emellett van egy nagy aduja, pontosabban az, hogy színpadra termett, abszolút mindenkit le tud venni a lábáról”.

A fiatal tehetség körül kialakult botrányról Adél oktatója a következőket nyilatkozta: „Szerintem addig jó, amíg foglalkoznak vele, hiszen ez már jelent valamit. Persze szakmai alázat kell, de ugyanakkor nem hinném, hogy annyira túllőtt volna a célon. Adél nagyon érdekes személyiség, van akinek tetszik, van akinek nem. A lényeg viszont az, hogy ott van a legjobbak között, a többi majd elválik.”

Szűcs József szerint a szombati rostán a lányoknál abszolút igazságos döntés született, Adél megérdemelten jutott tovább, és reményei szerint az elkövetkezőkben is jól fog szerepelni.

ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...