Csobot Adél a Mentorok Házában
Utoljára módositva: 2012-10-05 12:26:51

Amint arról már beszámoltunk, Csobot Adél, a Nagykárolyi Művelődési Központ növendéke, az RTL Klub kereskedelmi televíziós csatorna X-Faktor című tehetségkutató versenyének több rostáján is átjutva, bekerült a Mentorok Házába. A fiatal tehetséget az eddig történtekről és a további tervekről kérdeztük.

Csobot Adél

– Televíziós sztár lettél, az újságok és a hírportálok is rólad írnak és a Facebook nevű közösségi portálon is több rajongói oldalad van.

– Körülbelül negyven oldalam van, de azt tudni kell, hogy egyik sem én vagyok. Amennyiben viszont túljutok a Mentorok Házán lesz egy saját oldalam, amit én fogok kezelni.

– Gondolom pezseg körülötted az élet. Jól érzed magad ebben a közegben?

– Igen, nagyon.

– Ha jól tudom XII.-es vagy. Az iskolával mi a helyzet? Hogy oldod meg, hogy mindenhol ott legyél?

– Jelenleg nem járok iskolába, de évet még nem halasztok. Egyelőre távoktatásban tanulom azt, amit az osztálytársaim itthon. Elég abszurdul hangzik, de tényleg ez van, próbálom az X-Faktort összehangolni a tanulmányaimmal. A későbbiekben pedig meglátjuk hogyan alakul. A lényeg viszont az, hogy az érettségi nem szorul háttérbe.

Az RTL Klub stábja kisfilmet készített az énekessel

– Köztudott, hogy az X-Faktorban a színfalak mögött meglehetősen komoly oktatás is folyik, profi énektanároktól tanulhattok.

– Abszolút egyetértek, megerősítem, hogy olyan emberek segítenek kihozni belőlem a maximumot, akik már bizonyítottak. Elég ha csak a mentoromat, Malek Miklóst említem, vele egy álom együtt dolgozni.

– Mi lesz veled évek múlva?

– Erre egyelőre nem tudok válaszolni. Mindenképpen szeretném ha sikerülne érvényesülnöm Magyarországon, viszont abban biztos vagyok, hogy Nagykárolyt sohasem fogom elfelejteni.

– Ebben én is reménykedem. Sok sikert kívánok a továbbiakban!

ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...