Csomaközi diadal a Mikulás Kupán
Utoljára módositva: 2018-12-11 16:26:56

Idén is a mezőfényi sportterem adott otthont a Csomaközi Schamagosch által hagyományosan megrendezett Mikulás Kupa teremlabdarúgó-tornának, amelyre 14 évnél fiatalabb legényeit hozták el a csapatok.

A főszervező, Daniel Pașca edző és testnevelő tanár három csoportba sorsolta ki a nevező kilenc együttest. Az A-csoportba jutott Csomaköz, Börvely és Mezőfény, a B-jelzésű szériába Tasnád, Erdőd és Szaniszló, míg a C-csoportba Kaplony, Mikola és Csanálos csapatai. A körmérkőzések után Csomaköz (4 pont), Erdőd (6 pont) és Mikola (6 pont) jutottak egyenes ágon az elődöntőbe, míg a második helyezettek ráadás köre után Mezőfény legénysége is csatlakozott a legjobb négyek mezőnyéhez. Utóbbiak meg is szorongatták Csomaközt, ugyanis ez a meccs 2–2-es végeredménnyel zárult a rendes játékidő végén. Hétméteresekkel a szervező Schamagosch bizonyult jobbnak (2–0), a döntőben pedig a Mikolát 2–1-re legyőző Erdőd jött ellenfélnek.

Mindkét helyosztó büntetőknél dőlt el: a 3. helyért Mikola – Mezőfény 0–0 (7-esekkel 1–2), a döntőben Csomaköz – Erdőd 1–1(7-esekkel 2–1). A végeredmény: 1. Csomaköz, 2. Erdőd, 3. Mezőfény, 4. Mikola.

A gólkirályi címet Czier Richárd (Csomaköz) érdemelte ki, a legjobb kapusnak járó díjat Hevele Hunor (Mezőfény) érdemelte ki, a torna legjobb játékosának pedig Várkuti Bencét (Mezőfény) válaszották meg.

A torna győztes csapata

Borbély Tibor, Levente Rolland, Nagy Kevin, Fetter Kevin, Schnebli Edwin, Czier Richárd, Hamza Zoltán, Tordai László, Rimac Leonard, Heim Sebastian, Preg Matthias. Edző: Daniel Pașca.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...